Airsoft Tiimit.

Siirry alas

Airsoft Tiimit.

Viesti  J.L "Ghost" lähetetty La Marras 24, 2012 2:33 pm

Elikkäs tässä on tullut paljon kyselyitä koskien softi tiimejä,niihin liittymistä ja yleisiä tavoitteita pelien suhteen jne.

Laitetaas ihan oma threadi johon tiimien edustajat voivat laittaa tietoa omista tiimeistään ja liittymiseen koskevista asioista.

A.S.T.A ( AirSoft Team Aurora )

Kesällä 2011 kolmen kaveruksen kanssa perustettu tiimi jonka lähtökohtana ollut alusta pitäen esimerkillinen toiminta peleissä,sääntöjen 110% noudattaminen sekä uusien pelaajien avustaminen Airsoftiin liittyvissä asioissa ( aseet,varusteet sekä yleisesti peleihin liittyvät asiat ). Tiimissä olemiselle olemme laittaneet vaatimukseksi Nolla linjan sääntö rikkomusten osalta sekä yleinen käytös pitää olla AINA esimerkillistä.

Tällä hetkelle tiimissä on 5 aktiivista pelaajaa sekä 5 on / off pelaajaa,ikä haarukka tällä hetkellä on 22-30v ja pyrimmekin pitämään tämän 18v+ porukkana,joitain nuorempia kokelaita meillä on toki ollut.

Aktiiviset pelialueet joissa käymme:

Outokumpu Hiekkapalsta
Joensuu Iiksenvaara
Eno ( tuleva oma peli paikkamme )

Liittymiset: A.S.T.A on ns "invitation only" tiimi,olemme kaikki joko sukulaisia tai kavereita vuos kymmenen takaa ja pyrimme pitämään asian näin,syynä tähän että uudet jäsenet/kokelaat tuntisivat mahdollisimman paljon muita tiimiläisiä ja pääsisivät peli rytmiimme mahdollisimman nopeasti mukaan.
Toki peleissä seurailemme muiden toimintaa ja jos vastaan sattuu pelaaja / pelaajia joiden toiminta on esimerkillistä ja peli tavat sopisivat meidän jengin kanssa yhteen niin silloin saatamme kysäistä josko kyseinen henkilö olisi kiinnostunut tulemaan kokelaaksi.

Edut:

Kimppatilaukset ulkomaille,hoidetaan aina sovittuina päivinä,tuotteet tarkistetaan ennen luovuttamista ja tarvittaessa tilaaja hoitaa reklamaatiot mikäli puutteita löytyy.

Saamme myös huomattavia alennuksia muutamista suomalaisista softi firmoista,koskien kaikkia myynnissä olevia airsoft tuotteita,saamme myös tarvittaessa ostettua kyseisistä firmoista tuotteita joita ei ole muuten mahdollista ostaa suomesta,esim harvinaisempia aseita jne jne jne.

Aseiden huollot sekä viritykset hoituvat myös tiimin sisäisesti,tällä hetkellä itse hoidan pääasiallisesti eri tyyppisten tarkkuuskiväärien viritykset sekä huollot,myöskin kaasu aseet,sähköaseita varten löytyy myöskin kaveri hoitamaan nämä hommat.

Varusteiden korjausta varten löytyy myös henkilöstöä ( vaatteet,vestit jne )

Tulevaisuuteen on myös luvassa tämä meidän oma pelialue Enosta,alueella on 20 hehtaaria yksityis maata josta olisi tarkoitus valikoida sopiva alue johon alamme rakentaa kunnollista kuulailu paikkaa. Toivomus olisi että pystyisimme tulevaisuudessa myös järjestämään yleisiä pelejä kyseisellä alueella.

avatar
J.L "Ghost"
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 203
Ikä : 31
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Cyma M14 M165 , KJW M9 M100 , Well VSR-10 M210 , Well 5.1 GBB M90 , KWC Taurus PT24/7 M120
Registration date : 19.07.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa