Operation Overkill 18.5.2013

Siirry alas

Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Su Helmi 24, 2013 7:05 pm

Operation Overkill 18.5.2013
Ajankohta: 18.5.2013
Paikka: Hiekkapalsta, Outokuulan Pelialue Outokumpu
Opasteet kahdessa risteyksessä, Kuopiontie (9) ja Kaavintie (573) sekä Polvijärventie (504) ja Kaavintie (573)

Hei vain kaikille. Vuoden 2013 kellopelit järjestetään joensuulaisen tiimin Airsoft Syntisten toimesta (kuten viimekin vuonna). Vuosittaiset pelit ovat olleet niin mahtavaa kamaa vuosien varrella ettei niitä voinut jättää vieläkään tänä vuonna väliin. Tulemme tekemään kaikkemme mahdollisimman mahtavan pelin järjestämiseen ja taataksemme kaikille unohtumattoman ja hyvän pelikokemuksen. Toivotamme kaikki tervetulleiksi peliin. Nähdään kentällä.

Joukkueet: Team Alfa & Bravo

HUOM!!! IKÄRÄJA 13 vuotta
Varustevaatimuksia EI OLE.
Neonkeltainen, fluorisoiva raatoliina PAKOLLINEN! Oranssikin käy.
- Meiltä voi ostaa raatoliinoja 1e/kpl paikan päältä ilmoittautumisen yhteydessä.

Peli pelataan nonstoppina.
(Ruokatauot yms. omaan tahtiin offgame-alueella, jossa voidaan riisua suojalasit.)

Pelin tavoite: Voittaa vastustajan joukkue pitämällä hallussa pelialueen avainkohteita. Avainkohteiden hallintaa mitataan niissä sijaitsevien pelikellojen avulla.

Pelaajaraja: 200 Ei ole pelaajarajaa!!! 13.5 viimeinen ilmoittautumispäivä!
Osallistumismaksu: 10€ ennakkoon / 15€ paikanpäällä.
Pelimaksuun sisältyy keittolounas ja pannukahvia!
Maksu tilille: 577005-20267722 Laita viesti kenttään etu- ja sukunimesi, tai -nimet.
Saaja : Airsoft Syntiset

Ennakkomaksuja ei palauteta 11.05.2013 jälkeen, vaikka sairastuisit! Pelin peruuntuessa järjestäjien toimesta, KAIKKI ennakkomaksut palautetaan!


Kellonpelin ohjeistus ja säännöt: Säännöt ja ohjeet
Lääkintämiessäännöt: Lääkintämies säännöt
- Tänä vuonna tähän tulee lisäys: Tämän lisäksi lääkintämiehille annetaan "haavanauhoja", joita käytetään haavoittuneen käsivarren sitomiseen. Tähän tulee haastetta aiempaan verrattuna; kun edellisinä vuosina annettiin pelkästään kortti lämärille, olet jälleen elossa. Tänä vuonna lämärin pitää myös sitoa haavan merkiksi valkoinen "rätti" haavoittuneen käsivarren ympärille, ennen kuin haavoittunut on parantunut. Haavoittunut kuitenkin antaa myös lämärikortin lämärille, ne ovat lämäreiden pistelaskentaa varten.


HUOM! Kello 1530 suoritetaan puoltenvaihto. Ota tämä huomioon kun kello lähestyy H-hetkeä. Kun kello lyö 1530, järjestäjien toimesta huudetaan "PELI SEIS" , johon kaikki huutavat "PELI SEIS!". Tämän jälkeen kentällä olevat pelaajat siirtyvät VASTAKKAISEEN tukikohtaan, eli ei sinne mistä aloititte. OFF-game alueelle menoa vältetään, jotta peli jatkuisi sujuvasti! OFF-game alueella olijat, pysyvät off-gamella. Peli huudetaan käyntiin järjestäjien toimesta "PELI JATKUU" kello 1600. JOS et ole kerennyt vastakkaiseen tukikohtaan, ja kuulet huudon " PELI JATKUU", jatkat siitä pelaamista, mihin siirtyessäsi jäit.

Huom 2!!! Tänä vuonna ette itse voi valita osapuoltanne! Ilmoittaudutte pelkästään omalla nimellänne ja mahdollisella tiimin nimellä. Samat tiimiläiset pelinjohto laittaa samalle puolelle. Voi laittaa myös toiveita, tyyliin: Minä, Veikko Nieminen, haluan päästä sen Kirkan kanssa samalle puolelle. Totta kai ilmoitatte myös kaverinne mahdollisen tiimin nimen, joka helpottaa minun hommiani.
Pelinjohto lajittelee ilmoittautuneet kahteen joukkueeseen, joissa pyritään saamaan saman verran tulituki-, rynnäkkö- ja snipuaseita, sekä iän suhteen. Ei ole tyyliin pelkästään toisella puolella aloittelijoita ja toisella ammattivarusteh***aajia  Very Happy

Alaikäisiltä vaaditaan vanhempien kirjoittama vapaamuotoinen vastuunvapautuslappu peliin osallistumiseksi.

Ilmoittautumisohje:
Lähetä ilmoittautumis ilmoituksesi vain ja ainoastaan osoitteeseen airsoft.syntiset@gmail.com johon kirjaat seuraavat tiedot:
Viestin aihe: Operation Overkill ilmoittautuminen
Nimi: (Etunimi Sukunimi) (voi ilmoittaa myös tiimeittäin)
Ikä:
Luokka: tulituki, rynnäkkökivääri vai tarkk'ampuja (Millä ase tyypillä pelaatte tod. näk. eniten?)
Ilmaise halukkuutesi toimia lääkintämiehenä, ikäraja 18 vuotta. Tehokkain lääkintämies palkitaan. 3 lääkintämiestä / joukkue
Molemmille joukkueille haetaan myös mahdollista komentajaa, jolla itse pelaaminen jää vähän vähemmälle ja taktikoiminen kuusen juurella radioiden sekä kartan kanssa tulee tärkeämmäksi. Jos ei halukkaita ole, pelinjohdosta melko varmasti irtoaa komentaja. Vuosittain on aina huomattu, että taktikoivampi osapuoli joka viestittää enemmän keskenään, voittaa. Komentajalle on porkkana tiedossa pelien jälkeen.... Komentajalle vaaditaan 18 vuoden ikärajaa.

Ilmoittautuneet sijoitetaan joukkueisiin, omien tiimiensä alle.

Ilmoittautuneet lisätään tänne sitä mukaa kun niitä tulee.

Aikataulu:

0800-1100
- Pelaajien vastaanotto
1115
- Alkubriiffi ja pelialueen katselmus
1145
- Aloituspaikoille siirtyminen
1200
- Pelin aloitus
1530
- Puoltenvaihto
1600
- Peli jatkuu
1900
- Peli päättyy


Viimeinen muokkaaja, Anssi pvm Ke Heinä 10, 2013 2:09 pm, muokattu 3 kertaa
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ti Helmi 26, 2013 2:47 pm

Muutama ilmoitus nyt näin aluksi, ennen kuin kukaan kerkee kysellä:
- Enola Gayen savukranaatit ovat sallittuja yli 18 vuotiailta, alle 18 vuotiaalta savukranaattien käyttö on KIELLETTY, koska ne rinnastetaan ilotulitteisiin ja Suomen lakikin jo kieltää ilotulitteiden käytön ja tietääkseni myös hallussapidon alle 18 vuotiailta.
- Paikalta löytyy korjauspiste, jossa mahdollisuus myös akun lataamiseen ja kompura (tinausvälineistä en ole satasen varma....).
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty To Maalis 07, 2013 2:38 pm

On tullut kysymys liittyen Enola Gayen uusiin kranaatteihin liittyen, nämä uudet räjähtävät kuulakranaatit sekä flashbangit.

Olemme päättäneet kieltää ks. kranaatit, nimenomaan koska ne ovat meille tuntemattomia (kuten viime vuonna nämä savipelletti kranaatit) ja mielestämme vaarallisia.
Kuvitelkaa tilanne jossa olette poterossa suojaamassa linjaanne. Vihollisella on näitä kranaatteja ja haluavat päästä mahdollisimman nopeasti avoimesta maastosta ja tehdä reiän puolustukseen. Hän ottaa kranaattinsa ja viskaa sen suoraan siihen kohtaan missä Sinä olet. pahimmassa tapauksessa niskaasi. Tämä oikeasti räjähtää ja saattaa tehdä oikeita palovammoja. Youtubesta löytyy näiden kranaattien esittelyvideo ja mietityttää miksi esim tämä juontaja menee piiloon kranaatilta?
Saati sitten meluhaitat. Jos näitä kranaatteja käytettäisiin, joutuisimme velvoittamaan pelaajat käyttämään jatkuvasti silloin korvasuojaimia, koska emme halua pelaaien menettävän kuuloaan näiden takia.

Vetoamme yksinkertaisesti siihen, ettei kranaatit ole meille tuttuja, niissä käytetään räjähteitä eikä tiedä mitä tapahtuu jos se räjähtää ihan vieressä, sekä kuulovaurion mahdollisuus.
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ma Maalis 11, 2013 2:22 pm

Toni N kirjoitti:Ei ollut sattumalta tämä video kyseessä?
Youtube-käyttäjä "KuulaKojootti" mainosti näitä uusina tuotteinaan videon yhteydessä, ja voin sanoa etten ole vaikuttunut.
https://www.youtube.com/watch?v=jxZqydrh5lM

Sekä tuotteiden toimivuus ja testaajien verbaalinen kommentointi muistuttivat pikemmin ilotulitteiden sullomista satunnaisiin esineisiin
kuin turvallisten harrastus-välineitten testaukselta käyttöön ottoa varten.

Vaikka tuotteen tuntemattomuus on hyvä peruste sen kieltämiseksi, voisi videon perustalta esittää myös nämä asia-kohdat:
-Mahdolliset palovammat räjähdyksestä, kuten mainittu aiemmin
-Äänekkyys, mahdollinen koko loppuiän tinnitys tai muu kuulovaiva
-Tuotteen ulkokuoresta mahdollisesti leviävät sirpaleet, vaikka videossa kranaatin ulkokuoresta iso palanen lankesi maahan yhtenäisenä,
niin toden-näköisesti osa muovista hajosi pikkusirpaleiksi joka voi päästä verkkomallisen silmäsuojaimen läpi aiheuttaen silmävauriota.
-Itse kuulat, Enola Gayen kotisivut kyllä mainitsevat savi-pelletit kranaatissaan, mutta ei lähtö-nopeutta ja iskuvoimaa.

Flashbangin välähdys-efektiä ei varsinaisesti pysty kommentoimaan, sillä LCD-näyttö ei pysty toistamaan tarkasti voimakkaita valon välähdyksiä.

Savuheitteet sitten on tullut pariin kertaan koettua kentällä henkilökohtaisesti.
Savusta läpi kulkeminen ei aiheuta minkään sortin jälki-oireita, en tiedä miten käy jos sitten jää jököttämään savuun pitemmäksi aikaa.
Niinpä väittäisin että ainut haitta näistä on omituinen haju, jonka tunnistaminen on täysi mysteeri.
Henkilökohtaisesti pidän niitä turhana hypettelynä, mutta niin myös ase-optiikkaa ja varuste-liivejä. Wink

Btw, Jnssoftin foorumi on näköjään taas toiminnassa, joten kannattaa varmaan myös sinne pistää peli-ilmoitus,
kun en ainakaan huomannut sitä siellä vielä olevan.

Itseasiassa tarkoitin tätä linkkiä: *kliks*

savukranaateista sen verran, että savussa pitkään istuminen aiheuttaa pientä hengen ahdistusta. Astmaatikolle saattaa ehkä jopa olla vaarallistakin. Kokeilimme sen verran uuden värtsilän tehtaalla sisätiloissa, viskasimme kaksi savua ja yks äijä kykki siellä jonkun 5min, emme ottaneet aikaa. Hänellä kävi hieman henkeen siellä. Tietenkin kyseessä oli suljettu tila eikä tuulta ollut ollenkaan.

EDIT: Jälkiseurauksia tälle "ketjupolttajalle" ei vielä ole ilmennyt...
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Su Huhti 07, 2013 3:55 pm

INFOA!!!

Korjauspaikka tulee olemaan täysin varusteltu (pois lukien aseiden varaosat), kompura ilmapistoolilla, tinausvälineet, akun latauspiste, ylipäätään korjausvälineitä ruuvareista kuusiokoloavaimiin.... Mitä nyt aseiden korjaamiseen tarvittavia työkaluja tarvitaan.
Paikalla tulee olemaan myös huoltomahdollisuus kenttäkorjausta varten henkilökunnan puolesta.
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ke Huhti 17, 2013 7:38 pm

Infoa!!!

Viimeinen ennakkomaksupäivä on 17.5 KLO 15.00!
Jos maksat maksun jstn muusta pankista kuin op:sta, ja maksat keskiviikon jälkeen (15.5), varaudu ottamalla kuitti maksusta mukaan, joka nopeuttaa ja vähentää ketutusta, jotka odottavat selkäsi takana omaa vuoroaan ilmoitttautumaan. Tämä siitä syystä, että koska pankkipäivät. Jos sinulla ei ole op:ta ja maksat esim nordeasta, menee 3 pankkipäivää ennen kuin rahat siirtyvät tilille. Koska menemme pelialueelle jo perjantaina järjestämään paikkoja, emme metsässä pääse katsomaan tiliä.
Jos olet maksanut ennakkoon tämän päivämäärän jälkeen (15.5) eri pankista, eikä sinulla ole siitä kuittia emmekä pysty varmistamaan maksua, niin varaudu maksamaan pelimaksu paikanpäällä.

Toivottavasti tämä on vielä selkeää.

Muutama esimerkki:

Esimerkki 1.
Anssi maksaa ennakkomaksun 14.5 nordeasta. Maksu näkyy varmasti perjantaina 17.5, joten en usko tarvitsevani kuittia. Otan sen (ehkä) varuilta mukaan.

Esimerkki 2.
Anssi maksaa ennakkomaksu 15.5 nordeasta. Maksu näkyy melko varmasti perjantaina 17.5, joten on parempi ottaa kuitti mukaan.

Esimerkki 3.
Anssi maksaa ennakkomaksun 17.5 nordeasta. Maksu ei näy tilillä, joten otan ehdottomasti kuitin mukaan.

Esimerkki 4.
Anssi maksaa ennakkomaksun 17.5 nordeasta. Maksu ei näy tilillä, mutta unohdan ottaa kuitin mukaan. Joudun maksan paikan päällä pelimaksun uudelleen. Jää ketutus ja kuuluu ärräpäitä. %&?@+$

Esimerkki 5.
Anssi maksaa ennakkomaksun 17.5 op:sta kello on 14.55. Maksu näkyy tilillä välittömästi, mutta otan varuilta kuitin mukaan.
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ke Huhti 24, 2013 3:27 pm

INFOA!!!

Pelaajaraja poistetaan!!! Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 13.5 klo 18!!!
Tämän aikarajan jälkeen emme ota enää ilmoittautumisia vastaan! Tämä siitä syystä että järjestäjät kerkeevät hommaamaan kaikki tarvittavat pelaajille, mm. ruuat riittäisivät kaikille.
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ke Toukokuu 01, 2013 11:27 am

Veeti.R kirjoitti:Tuleeko paikan päälle mahdollisesti kuulien myyntipiste?

Järkkäillään asiaa....
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ke Toukokuu 08, 2013 4:40 pm

INFOA!!!
Noniin selvennystä tuli.

Joensuulainen firma Hi-Flow on tulossa myymään varusteitaan ja muuta vastaavaa kamaa, mm. kuulia, varusteita, hanskoja, valotikkuja.... Mitä nyt softaaja mahdollisesti tarvitsee. Myös muutamia maastopukuja tulee näytille.
Samalla on mahdollista tilata liikkeeltä suoraan paikan päälle tavaraa, ottakaa rohkeasti yhteyttä info@hiflow.fi ja kerro mitä tuotteita haluat tilata tapahtumaan. Maksutapa hoituu käteisellä.

http://www.hiflow.fi/
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ma Toukokuu 13, 2013 8:05 pm

Noniin hyvää iltaa teille kaikille kanssapelaajille!

Ilmoittautuminen päättyi tässä 5 tuntia sitten, mutta vielä muutama Matti Myöhäinen ilmaantui Smile Vielähän sekaan mahtuu.

Te komentajat, jotka olette ilmoittautuneet komentajiksi omalle puolellenne, teitä on vain yksi (1) kummallakin puolella. Teidät on valittu komentajiksi. Jos sattuu vielä tulemaan ongelmia paikalle saapumisenne kanssa, voisitteko ilmoittaa siitä pikimmiten, jotta kerkeemme vielä siihen reagoimaan?

Eli komentajiksi on valittu:
Alfalle: Team-VDV, Santeri Donin, 25
Bravolle: Iisalmen AS, Julli "mokin pahin painajainen" Ripatti 31

Viikon loppuna tavataan Smile
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ti Toukokuu 14, 2013 12:49 pm

Omenavaras kirjoitti:Saako auton parkkeerattua offgamen lähelle vai joutuuko kauemmaksi jättämään?
Parkkeeraus tapahtuu n. 200m päähän offarista, mutta isompia kamoja voi tuoda autolla offarille. Jos tila loppuu pääparkkipaikalta, niin parkkeeraus tapahtuu läheiselle koululle, jonne on matkaa n. 500m.
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Pe Toukokuu 17, 2013 2:07 pm

Hyvää päivää teille kaikille!

INFOA!!!
1. Pelin järjestäjien puolesta foorumi sulkeutuu (lähdemme pelialueelle). Jos tulee kysyttävää, soittakaa numeroon: 040-9629641
2. Sää suosii meitä toisaaltaan ei, outokumpuun on luvattu n. 20 astetta lämmintä ja pieniä sadekuuroja. Muistakaa pukeutua sään mukaan. Pelinjärjestäjien puolesta tarjoamme vesitäydennyksen.
3. Valitettavasti joudumme kieltämään Enola Gayen savukranaatit kelin kuivuuden takia, haluamme estää mahdolliset metsäpalot, eikä meillä ole resursseja juosta jauhesammuttien kanssa pelikentällä.
4. Navigaattori ihmisille, pelipaikan osoite on: Hiekkapalstantie 14, outokumpu.

Nähdään pelikentällä!

Terv.
Anssi Pitkänen, syntiset
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Veeti.R lähetetty La Toukokuu 18, 2013 4:53 pm

Kiitokset kaikille peleistä! Mukavaa oli ja seuraavat tulemaan mahdollisimman pian.
Veeti.R
Veeti.R
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 27
Sijainti : Kontiolahti, Kulho
Aseet ja varusteet : Well Warrior ja cyma Glock aep
Registration date : 18.08.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Santtu lähetetty La Toukokuu 18, 2013 7:41 pm

Pelit olivat aivan mahtavat, kuten aina! Tässä omat plussat ja miinukset

Plussat:
Komentajat
Uudet lääkintämies-säännöt
Tunnustettiin osumat suht hyvin
Hi-Flowin myyntipiste
Suurennettu pelialue
Enemmän kelloja kuin viimeksi
Kellojen merkitseminen lipuilla (vielä parempi tosin olisi, jos kellolla olisi kaksi lippua ja kelloa hallitseva osapuoli nostaisi oman joukkueensa lipun ylös)

Miinukset:
Epätasaiset joukkueet (se, että järjestäjät tekivät joukkueet oli hyvä asia, mutta jos ilmoittautumiseen lisäisi iän lisäksi myöskin airsoft-kokemuksen niin joukkueista voisi tulla tasaisemmat)
Mielestäni pitäisi olla enemmän lämäreitä, 130 softaajan joukkueessa 4 lämäriä ei ole tarpeeksi
Epätasaiset aloituspisteet (villi ehdotus: kauemmasta spawnista toinen offari?)

Jokatapauksessa kevään parhaat pelit, kesällä vaan uutta Very Happy
Santtu
Santtu
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 24
Registration date : 20.07.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Jarmo K lähetetty La Toukokuu 18, 2013 11:25 pm

Kiitos kaikille loistavista peleistä!
Jarmo K
Jarmo K
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 461
Ikä : 25
Sijainti : Outokumpu
Aseet ja varusteet : Flecktarn, Strichtarn, Scorpion Vz61, TM Colt 1911A1
Registration date : 04.08.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Jaaakko lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 6:24 am

Kiitos peleistä, hauskaa oli!

Otin kuvia peleistä ja ne löytää täältä:

https://plus.google.com/photos/113384142926774342022/albums/5879451590561364705

Yritin valkata asekuvista sellaisia, missä naamat eivät näy, mutta jos joku haluaa että tietty kuva poistetaan albumista, niin ottakaa yhteyttä osoitteeseen tukkilainen (at) hotmail.com ja kertokaa kuvan numero ja syy kuvan poistamiselle. Poistan kuvat.

Kuvia saa käyttää Facebookissa sun muissa, jos siltä tuntuu. Älkää kuitenkaan poistako vesileimoja kuvista ja jos mahdollista, niin liittäkää kuvateksteihin © Jaakko Kukkonen 2013.

Miulla on korkearesoluutioiset versiot kaikista, joten jos joku kokee nähneensä taidetta ja haluaa parempilaatuisen kuvan, niin ylläolevaan sähköpostiin voi ottaa yhteyttä.
Jaaakko
Jaaakko
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 1
Registration date : 05.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  ipa lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 8:30 am

Hyvät oli pelit. Ihan meinas hiki tulla. Laughing
Välikellopelejä odotellessa. Very Happy

Komentajat ja lääkintämiehet oli hyvä ja toimiva lisä.
Lääkintämiehiä olisi ollu ainakin Bravolla koko rintamalinjalle jos ne olis olleet koko porukan käytettävissä. Käytännössä Toni taisi juosta koko toisen puoliskon reunasta reunaan kun muita lääkintämiehiä ei ollu saatavilla?? Jos lämäreitä on paljon voi koko pelin luonne muuttua enemmän asemasodan muotoon.
Kellojen merkkaaminen lipuilla oli hyvä, mutta en lähtis laittamaan kellon hallintaa osoittavaa lippua. Koska annan koko kunnian desantille joka pystyy koukkaamalla kääntämään kellon joka on ilman vartiointia rintamalinjan takana. Komentajalla pitääisi olla kyllä tieto mitkä kellot on hallussa.

Ainii ja jos alueelta sattuu löytymään (SilverCrest) radiopuhelin nin se on SLNSOFTry:n omaisuutta.
ipa
ipa
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 6
Sijainti : Savonlinna
Aseet ja varusteet : on ja riittävästi
Registration date : 15.08.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  -.GraD.- lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 8:48 am

Ihan toimiva tapahtuma kaikenkaikkiaan, isot plussat siitä järjestäjille!

Yks niistä harvoista huonoista puolista oli kuitenkin se kiire ennen pelin alkua. 10minuutin sisään piti karttoihin merkata kohteet ja organisoida komppania + sissijoukkue. Kiireen vuoksi koko organisaatioon jäi iso aukko, tehtäviä joukkueille ei kerenny antaa ja luulen ettei puoletkaan tienneet mihin joukkueeseen / ryhmään kuuluivat, saatikka tehtävästään ryhmässään. Kolmesta komppanian joukkueesta vain 1. pysyi kutakuinkin kasassa (kiitokset joukkueenjohtajalle) ja siihen sai radioyhteyden, muista ei kuulunut lähes koko ensimmäisen puoliajan aikana, vain rippeitä siellä sun täällä. Kaaos helpotti kun muodostettiin uudet joukkueet respalla jonka jälkeen saatiinkin tulosta kun onnistuttiin puhdistamaan koko oikea laita aina offarille asti. Toisen puoliajan alussa moraali olikin ensimmäisen turparallin jälkeen sitä luokkaa ettei porukkaa enää kiinnostanut muodostaa alkuperäisen suunnitelman mukainen kokoonpano vaan jaettiin koko porukka taas kiireessä simppelisti vaan kolmeen osaan ja jokainen joukkue sai oman vastuualueensa.

Eli jos jatkossa tulee olemaan komentajiaa näissä peleissä niin antakaa niille enemmän aikaa organisointiin ja tehtävän antoon, yksi mies ei muuten pysty pitämään 130 miestä kasassa Smile
-.GraD.-
-.GraD.-
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 128
Ikä : 31
Sijainti : Kontiolahti
Aseet ja varusteet : AK-105, Kobra red-dot.
Registration date : 17.10.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  tonddu lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 10:48 am

Kiitos pelinjärjestäjilel taas kauden parhaimmista peleistä!

Itelle jäi vähä huono maku tosiaan oman puolen lämäreiden toiminnasta. Itse lämärinä huomautin omia lämäreitä siitä, ettö käyttäsivät sitä yleistä kanavaa vain, koska siellä itse pyörin ja tosiaan koitin päästä aina pelastamaan porukkaa kentän toiseltakin puolelta vaan kun oli mahdollista irtaantua.. Näistä huomatuksista sain vain "paskaa" niskaan, että heillä on oman porukan kanava ja hän siellä on.. Oma mielipide on tähä, että niiku ryhmänjohtajakin niin, lämäritkään ei voi olla omilla kanavilla vaan heidän pitää olla kaikkien tavoiteltavissa!

Ryhmänjohtaja idea oli todella hyvä! Itse ainakin pidin siitä, että kesken pelinkin pystyi kyselemään joltain henkilöltä pelialueen tietoja, kuka oli tietoinen kaikesta, tai ainakin piti olla Wink

Toinen respa(se kauempi) oli todellakin liian kaukana.. Omaa laiskuuttaha se vaa oli että kaikki kuulat ja akut jätin offarille ja siellä kävin akut ja lippaat täyttää ja sit menikii 30min enne ku olit taas pelis mukana.

Ruoka oli hyvää ja sää oli hyvä Smile

Kesänkellopelejä odotellessa Smile
tonddu
tonddu
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 3
Registration date : 02.10.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Eetu.H lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 11:21 am

Kiitos vaan omastakin puolesta,mahtavat pelit!

Lämäreiden toiminta tosiaan oli omalla puolellani aika laimeaa,tonddu oli ainoa jonka radiolla tavoitti. Tähän seuraaviin peleihin muutos.
Ryhmänjohtajan toiminta Bravolla oli hyvää,osattiin ohjata porukka sinne missä sitä tarvittiin.

Itsekkään en kannata tuota kelloa hallitsevan joukkkueen lippua,parempi vaan kun ei tiedä onko joku sen kääntänyt vai ei.

Ruoka oli hyvää,pelinjärjestäjät mukavia ja yhteistyö pelaajien välillä toimi,joten ei valittamista!Eetu.H
Eetu.H
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 1
Registration date : 19.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Anssi lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 6:59 pm

Pelinjärjestäjien näkemyksiä peleistä:

Miinukset:
- Rankempi vesisade kuin oli luvattu
- Resparaiskaus alue liian pienellä alueella.
- Ruoka ei riittänyt. Porukkaa oli n. 250 henkeä + järjestäjät ja olimme tilanneet 350 hengelle ruokaa. Keitto loppui kesken suunnilleen 3h jälkeen! 14 kilon pussia kävimme hakemassa pyttipannua jota olimme sitten nuotiolla muurikalla paistaneet ja sekin loppui.... Pitää kyllä kysyä kuinka paljon te syötte?? Very Happy Tietenkin porukka liikkuu ja kulutusta on ja kun sattui se vesisade niin oli mukava syödä lämmintä ruokaa.
- Teimme tarkoituksella sen källin, ettemme merkanneet kellojen paikkoja karttoihin. Annoimme vain koordinaatit missä se sijaitsee ja aikaa komentajille annoimme liian vähän. 20-30min olisi ollut ehkä parempi?
- Onko peliaika liian pitkä? Porukka alkaa hyytymään kesken pelin koko ajan ja siinä klo 17-18 alkaa offarillakin olla jo enemmän ihmisiä kun akut loppuvat aseista tai aseet mahdollisesti hajoavat. Entä jos pelit loppuisivat 18.30 tai jopa aikaisemminkin jo?
- Foorumin käyttö minun ja tilin haltijan välillä oli huonoa, tarkoitan siis ennakkoon maksaneiden merkkaamista foorumille. Kun perjantaina pääsin töistä, oli jo muutenkin kiire laittaa omat kamat kasaan ja lähteä pelialuetta järjestämään, joten en kerennyt merkata foorumille ketkä ovat maksaneet ennakkoon.
- Offarilta katsottuna hiekkamontun puoli oli suht rakentamaton, toisaalta siitä syystä ettei sitä aiemmin oltu käytetty. Aina on panostettu rakennettuun alueeseen ja se näkyi. Mutta toisaalta oli mukavaa nähdä miten paljon rähinöitä käytiin myös montun alueella ja isoja sellaisia. Katsotaan mitä sille alueelle keksitään kesällä... Wink
- Itselle jäi sellainen kuva että järkkäreitä oli liian vähän. Etenkin pelaajien vastaanoton aikaan.
- Peleissä sattuneet loukkaantumiset.
EDIT....
- Unohtui mainita myös lämärikorttien vähäinen määrä, joita ei riittänyt kaikille.


Mutta plussiakin välistä:
- Pelaajien asenne. Kiitokset kaikille reippaista mielistä!
- Pelien jälkeen pelaajat siivosivat omat jälkensä hyvin. Kiitokset siitä. Meille ei jäänyt paljoa siivoomista ja pääsimmekin sit klo 21.30 lähtemään kotia kohti.
- Kaikki meni kuitenkin suht hyvin, ymmärtääkseni kaikilla oli kivaa ja niin myös meillä Smile

Laitamme nettiin kuvia ja youtubeen videoklippejä kunhan kuvaajamme saavat ne editoitua. Ilmoittelen niistä sit myöhemmin.


Viimeinen muokkaaja, Anssi pvm Ma Toukokuu 20, 2013 3:24 am, muokattu 1 kertaa
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Honkki lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 9:25 pm

- Ruokailuun voisi vaikka miettiä jotain ruokailupasseja, jotka jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä? 1-2 kuppia per naama luulisi riittävän. Jos ruoka ei oikeasti riitä kaikille varmuudella, ei sitä kannata mainostaa "all you can eat" tyyliin. Nimimerkillä viimeisiä vietiin kun ensimmäisen annokseni sain. (En toki tapahtumaan tullut syömään, mutta kun asia kuului hintaan...)

- Henk. koht. mielipide on että peliaikaa voisi ehkä tunteroisella lyhentää ja ehkä loppuun heittää jotain superpiste tehtäviä? Nyt pelit lässähtivät tasaisesti kahden viimeisen tunnin aikana.

- Alueen rajat tulisi merkitä vieläkin selkeämmin, ainakin alueilla joissa tunnetusti on paljon liikettä. Vaatii toki työtä, mutta kaikki muuhan teillä tuntui olevan jo hyvin hanskassa.
Honkki
Honkki
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 2
Registration date : 12.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Veeti.R lähetetty Ke Toukokuu 22, 2013 1:46 pm

Videota Overkillistä: www.youtube.com/watch?v=22Xh8jZ9OXE

Pitkä video tällä kertaa, mutta teen videosta kokoelman niille jotka eivät pitkistä videoista pidä. Ehkä jopa lisää saattaapi tulla, mutta siinä nyt vähäsen jotain.
Veeti.R
Veeti.R
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 27
Sijainti : Kontiolahti, Kulho
Aseet ja varusteet : Well Warrior ja cyma Glock aep
Registration date : 18.08.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  W4sd lähetetty La Toukokuu 25, 2013 2:31 pm

Juuh elikkäs, kiitoksia kaikille aivan loistavasta pelistä! Iso plussa kaikille pelaajille reippaasta asenteesta ja suuri kiitos järjestäjille, saitte järjestettyä pelit onnistuneesti isosta pelaajaryhmästä huolimatta ja järjestitte kaiken kukkuraksi vielä keittolounaan, mikä oli mukava nauttia vesisateella, tosin itsehän en jaksanut pahemmin syödä sillä peli oli paljon mielenkiintoisempaa... Pelialue oli mukavan monipuolinen, sopivan kokoinen ja helppo oppia. Rajoja olisi kuitenkin voinut merkitä hiukan tarkemmin, mutta tämä nyt onkin vain hifistelyä. Lääkintämiehiä voisi tosiaan olla enemmän tai sitten niiden pitäisi jakautua vain tasaisesti koko pelialueelle, tästä saatiin pelikentillä kuulla muutamaan kertaan, kun lämäreitä ollut lähimaillakaan.
Välipelejä odotellessa Wink

-W4sd, keltainen osapuoli
W4sd
W4sd
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 1
Registration date : 20.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Veeti.R lähetetty Ti Toukokuu 28, 2013 5:08 pm

Lyhennetty versio edellisestä löytyy täältä: www.youtube.com/watch?feature=plpp&v=aZO0BWAlzbA
Jos katsoit edellisen videon, no worries katso tämäkin muistoja herättämään. Jos jostai syystä linkki ei vie suoraan videoon, mene kanavani kautta soittolistoihin ja sieltä pitäisi löytyä.
Veeti.R
Veeti.R
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 27
Sijainti : Kontiolahti, Kulho
Aseet ja varusteet : Well Warrior ja cyma Glock aep
Registration date : 18.08.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Overkill 18.5.2013

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa