Operation Deadline 28.9.2013

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ke Heinä 10, 2013 3:18 pm

Pyydämme myös vanhoja pelaajia lukemaan säännöt uudelleen uusien muutosten takia.

Operation Deadline 28.9.2013
Ajankohta: 28.9.2013
Paikka: Hiekkapalsta, Outokuulan Pelialue Outokumpu
Pelipaikan osoite: Hiekkapalstantie 12, Outokumpu
Opasteet kahdessa risteyksessä, Kuopiontie (9) ja Kaavintie (573) sekä Polvijärventie (504) ja Kaavintie (573)

Hei vain kaikille. Jälleen on se aika vuodesta jolloin syntiset ovat lyöneet vähemmän viisaat päänsä yhteen  vuoden 2013 syksyn kellopelien järjestämiseksi. Tulemme tekemään kaikkemme mahdollisimman mahtavan pelin järjestämiseen ja taataksemme kaikille unohtumattoman ja hyvän pelikokemuksen. Pääpiirteittäin mennään samalla kaavalla kuin aiempinakin vuosina, höystettynä kuitenkin hieman muutetuilla pelijärjestelyillä ja myös parilla jäynällä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi peliin. Nähdään pelikentällä.

Joukkueet: Team Alfa & Bravo

HUOM!!! IKÄRÄJA 13 vuotta
Varustevaatimuksia EI OLE.
Neonkeltainen, fluorisoiva raatoliina PAKOLLINEN! Oranssikin käy.
- Meiltä voi ostaa raatoliinoja 1e/kpl paikan päältä ilmoittautumisen yhteydessä.
Pelialueen kartat: Meiltä voi lunastaa laminoidun värillisen pelialueen kartan viidellä (5) eurolla. Tämä syystä että viime kerralla karttoja jaettiin pelaajille lähemmäs 70kpl, joista vajaa 10 tuli takaisin. A3 laminoidut värilliset kartat eivät ole ilmaisia, you know?

Peli pelataan nonstoppina.
(Ruokatauot yms. omaan tahtiin offgame-alueella, jossa voidaan riisua suojalasit.)

Pelin tavoite: Voittaa vastustajan joukkue pitämällä hallussa pelialueen avainkohteita. Avainkohteiden hallintaa mitataan niissä sijaitsevien pelikellojen avulla.

Pelaajaraja: Ei ole pelaajarajaa!!! 21.9 viimeinen ilmoittautumispäivä! Viimeistä ilmoittautumispäivää siirretään 27.9 klo 17 asti
Osallistumismaksu: 10€ ennakkoon / 15€ paikanpäällä.
Pelimaksuun sisältyy keittolounas ja pannukahvia!
Maksu tilille: 577005-20267722 Laita viesti kenttään etu- ja sukunimesi, tai -nimet.
Saaja : Airsoft Syntiset

Ennakkomaksuja ei palauteta 20.9.2013 jälkeen, vaikka sairastuisit! Pelin peruuntuessa järjestäjien toimesta, KAIKKI ennakkomaksut palautetaan!

Viimeinen ennakkomaksu päivä 27.9.2013 klo 15.00!
Jos maksat maksun jstn muusta pankista kuin op:sta, ja maksat keskiviikon jälkeen (25.9), varaudu ottamalla kuitti maksusta mukaan, joka nopeuttaa ja vähentää ketutusta, jotka odottavat selkäsi takana omaa vuoroaan ilmoitttautumaan. Tämä siitä syystä, että koska pankkipäivät. Jos sinulla ei ole op:ta ja maksat esim nordeasta, menee 3 pankkipäivää ennen kuin rahat siirtyvät tilille. Koska menemme pelialueelle jo perjantaina järjestämään paikkoja, emme metsässä pääse katsomaan tiliä.
Jos olet maksanut ennakkoon tämän päivämäärän jälkeen (25.9) eri pankista, eikä sinulla ole siitä kuittia emmekä pysty varmistamaan maksua, niin varaudu maksamaan pelimaksu paikanpäällä.

Toivottavasti tämä on vielä selkeää.

Muutama esimerkki:

Esimerkki 1.

Anssi maksaa ennakkomaksun 24.9 nordeasta. Maksu näkyy varmasti perjantaina 27.9, joten en usko tarvitsevani kuittia. Otan sen (ehkä) varuilta mukaan.

Esimerkki 2.
Anssi maksaa ennakkomaksu 25.5 nordeasta. Maksu näkyy melko varmasti perjantaina 27.9, joten on parempi ottaa kuitti mukaan.

Esimerkki 3.
Anssi maksaa ennakkomaksun 26.9 nordeasta. Maksu ei näy tilillä, joten otan ehdottomasti kuitin mukaan.

Esimerkki 4.
Anssi maksaa ennakkomaksun 27.9 nordeasta. Maksu ei näy tilillä, mutta unohdan ottaa kuitin mukaan. Joudun maksan paikan päällä pelimaksun uudelleen. Jää ketutus ja kuuluu ärräpäitä. %&?@+$

Esimerkki 5.
Anssi maksaa ennakkomaksun 27.9 op:sta kello on 14.55. Maksu näkyy tilillä välittömästi, mutta otan varuilta kuitin mukaan.


Kellonpelin ohjeistus ja säännöt: Säännöt ja ohjeet
Lääkintämiessäännöt:
Jokaisella pelaajalla on pelin aikana käytettävissään lääkintämies kortteja.
Lääkintämies voi parantaa haavoittuneen pelaajan vastaanottamalla pelaajalta lääkintämieskortin. Kortti jää lääkintämiehelle, joka säilyttää korttia pelin loppuun asti.

-Korttia ei saa luovuttaa kenellekkään muulle kuin lääkintämiehelle tai pelinjohtajille / järjestäjille.
-Pelin loputtua lääkintämiehet ja pelaajat, joilla edelleen on lääkintämies kortteja, luovuttavat kortit pelinjohdolle.
-Tämän lisäksi lääkintämiehille annetaan "haavanauhoja", joita käytetään haavoittuneen käsivarren sitomiseen. Lääkintämiehen pitää sitoa haavan merkiksi valkoinen "rätti" haavoittuneen käsivarren ympärille, ennen kuin haavoittunut on parantunut. Haavoittunut kuitenkin antaa myös lämärikortin lämärille, ne ovat lämäreiden pistelaskentaa varten. Kun parannettu haavoittunut saa uuden osuman, pelaaja eliminoituu lopullisesti ja aloittaa matkan respalle.

Muutamia yleisiä sääntöjä/tiedotteita:
- Offgame alueelta löytyy akunlataus- ja aseiden korjauspiste, kaikkea muuta löytyy paitsi aseiden varaosia.
- Enola Gayen savukranaatit ovat sallittuja, ellei ole liian kuiva maasto ja tulipalon vaara. Nämä savukranaatit ovat sallittuja vain ja ainoastaan 18 vuotta täyttäneille.
-


HUOM! Kello 1600 suoritetaan puoltenvaihto. Ota tämä huomioon kun kello lähestyy H-hetkeä. Kun kello lyö 1600, järjestäjien toimesta huudetaan "PELI SEIS" , johon kaikki huutavat "PELI SEIS!". Tämän jälkeen kentällä olevat pelaajat siirtyvät VASTAKKAISEEN tukikohtaan, eli ei sinne mistä aloititte. OFF-game alueelle menoa vältetään, jotta peli jatkuisi sujuvasti! OFF-game alueella olijat, pysyvät off-gamella. Peli huudetaan käyntiin järjestäjien toimesta "PELI JATKUU" kello 1630. JOS et ole kerennyt vastakkaiseen tukikohtaan, ja kuulet huudon " PELI JATKUU", jatkat siitä pelaamista, mihin siirtyessäsi jäit.
Tätä sääntöä ei enää ole!!!

HUOM v.1.1! Tänä syksynä pyrimme järjestämään toisen offgame-alueen pitkien siirtymämatkojen vähentämiseksi. Tälle toiselle offgame-alueelle emme tule järjestämään korjaus- tai latauspistettä. Pyrimme järjestämään kuitenkin ruokailumahdollisuuden tälle toiselle alueelle.

Huom 2!!! Tänä vuonna ette itse voi valita osapuoltanne! Ilmoittaudutte pelkästään omalla nimellänne ja mahdollisella tiimin nimellä. Samat tiimiläiset pelinjohto laittaa samalle puolelle. Voi laittaa myös toiveita, tyyliin: Minä, Veikko Nieminen, haluan päästä sen Kirkan kanssa samalle puolelle. Totta kai ilmoitatte myös kaverinne mahdollisen tiimin nimen, joka helpottaa järjestäjien hommia.
Pelinjohto lajittelee ilmoittautuneet kahteen joukkueeseen, joissa pyritään jakamaan pelaajat airsoft-kokemuksen perusteella vuosissa. Ei ole tyyliin pelkästään toisella puolella aloittelijoita ja toisella ammattivarusteh***aajia  Very Happy

Alaikäisiltä vaaditaan vanhempien kirjoittama vapaamuotoinen vastuunvapautuslappu peliin osallistumiseksi.

Ilmoittautumisohje:
Lähetä ilmoittautumis ilmoituksesi vain ja ainoastaan osoitteeseen airsoft.syntiset@gmail.com johon kirjaat seuraavat tiedot:
Viestin aihe: Operation Deadline ilmoittautuminen
Nimi: (Etunimi Sukunimi) (voi ilmoittaa myös tiimeittäin)
Ikä:
Airsoft kokemus vuosissa:

Ilmaise halukkuutesi toimia lääkintämiehenä, ikäraja 18 vuotta. Tehokkain lääkintämies palkitaan. Vähintään 3 lääkintämiestä / joukkue, riippuu pelaajamäärästä.

Molemmille joukkueille haetaan myös mahdollista komentajaa, jolla itse pelaaminen jää vähän vähemmälle ja taktikoiminen kuusen juurella radioiden sekä kartan kanssa tulee tärkeämmäksi. Jos ei halukkaita ole, pelinjohdosta melko varmasti irtoaa komentaja. Vuosittain on aina huomattu, että taktikoivampi osapuoli joka viestittää enemmän keskenään, voittaa. Komentajalle on porkkana tiedossa pelien jälkeen.... Komentajalle vaaditaan 18 vuoden ikärajaa.
- Komentajille annetaan tässä pelissä enemmän peliaikaa alussa organisoida joukkonsa, mikä viime peleissä jäi vähemmälle!!!

Ilmoittautuneet sijoitetaan joukkueisiin, omien tiimiensä alle.

Ilmoittautuneet lisätään tänne sitä mukaa kun niitä tulee.

Aikataulu:

0800-1100
- Pelaajien vastaanotto

1100
- Alkubriiffi ja pelialueen katselmus

1130
- Aloituspaikoille siirtyminen

1230
- Pelin aloitus

1500
-  Ruokailu alkaa

1600
- Puoltenvaihto

1630
- Peli jatkuu

Ei enää ole!

1800
- Peli päättyy

1900, viimeistään
- Loppu briiffi


Viimeinen muokkaaja, Anssi pvm Pe Syys 20, 2013 12:37 pm, muokattu 5 kertaa
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  tonddu lähetetty Pe Elo 02, 2013 9:07 am

Onko tälle toiselle spawnille myös pääsy autolla. Esim. jos meit savonlinnast lähtee 9 jätkää ni saatasko helposti ajettua mei pakettiauto sitte toisenki spawnin viereen. Välttys turhalta tavaran roudaamiselta
avatar
tonddu
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 3
Registration date : 02.10.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Su Elo 11, 2013 4:10 pm

Onnistuu kyllä kamojen vienti ja uskoisin et pelin järjestäjiltä tulee autokyytejä tänne toiselle respalle kamojen vientiä varten, ainakin näin ollaan alustavasti sovittu. Tästä infoa myöhemmällä ajalla. Autot kuitenkin jätetään parkkialueelle.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Pe Syys 13, 2013 1:32 pm

finLEKSA kirjoitti:Tuli mieleen että  jos tietää että lääkintämies on kaukana ja saa vasta ekan osuman voiko lähteä spawnille.
Jos et halua jäädä odottamaan lämäriä, nii totta kai voi Smile Se ei ole kiellettyä.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Pe Syys 13, 2013 1:45 pm

sullepostia  MUUTOKSIA SÄÄNTÖIHIN!!! sullepostia 

Tällaisia viime käden muutoksina on että PUOLTEN VAIHTOA EI OLE! Eikä myöskään tätä taukoa välillä 16.00-16.30! Pelaamme nonstoppina.
Katsotaan miten tämä toimii. Viime peleissä kellojen sijainnit olivat tasaiset ja niiden takia ei ollut ongelmaa. Pyrimme samaan tulokseen, muutamia kasvokkain käyneitä keskusteluita oli, et alkoi ärsyttämään kuulemma heitä kun piti vaihtaa puolta, kun juuri löysi hyvän paikan liikkua eteenpäin.

PLUS SITTEN RYNTÄYSPISTEET!
Pelialueella on 1-3 ryntäyspaikkaa, joilla ei ole muulloin kuin tiettynä kellon aikoina merkitystä. Paikka voi olla pelillisesti täysin turhassa paikassa, mutta tiettyinä tasaisin väliajoin (melko varmasti tasatunnein, tästä tarkemmin peli-infossa paikan päällä) tästä paikasta voi saada lisäpisteitä lopulliseen pistelaskentaan. Pelinjärjestäjät ovat vahtimassa näitä paikkoja, tyhjentävät paikan muista pelaajista 15min ennen kun voi yrittää valloittaa tätä paikkaa. EDIT pelinjärjestäjät eivät tyhjää tätä paikkaa. Paikan päällä on neutraali lippu pystyssä ja sen viereen pitää pystyttää oman joukkueen värinen lippu (keltainen tai punainen) joka on vieressä maassa. Kumpikin lippu ei voi olla yhtä aikaa pystyssä. Se jonka lippu on kellon lyömällä pystyssä, pelinjärjestäjät huutavat "AIKA!" ja tämä joukkue saa X määrän pisteitä.
Huomatkaa:
Tämä pistemäärä X on paljon PALJON parempi kuin kelloista saadut pisteet...

Keksitään lisää juonen käänteitä ja juonia pelaajien pään menoks ja pidetään homma hauskana ja mielekkäänä Smile

Vanhoille pelaajille:
Aloituspaikat ovat samat kuin kevään kellopeleissä, mutta kellojen paikkoja muutetaan hieman. Komentajille ainakin jaetaan kartat ja katsotaan jaetaanko muillekkin. Karttoihin merkataan kellojen ja ryntäyspaikkojen sijainnit etukäteen.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Pe Syys 20, 2013 12:38 pm

Viimeinen ilmoittautumispäivä siirretään 27.9 päivään klo17 saakka. Tämän kellon ajan jälkeen pelinjärjestäjät lähtevät pelialueelle emmekä ole enää tietokoneen ääressä.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty La Syys 21, 2013 10:40 am

Pelaajalista laitettu aakkosjärjestykseen.
Tulemme ensi viikolla laittamaan tuohon listaan ennakkoon maksaneiden kohdalle raksin perään (siis kirjain "x"), jos olemme siitä tiedon saaneet.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Su Syys 22, 2013 7:25 pm

Ilmoitus!!

Joensuulainen yritys Hi-Flow on tulossa myymään tavaraansa myös näihin peleihin. Ottakaa mukaan käteistä, kortti ei toimi, jos kiinnostaa tehdä pieniä löytöjä.

Tietääkseni, kuten viime vuonna, Hi-Flow on tulossa myymään varusteitaan ja muuta vastaavaa kamaa, mm. kuulia, varusteita, hanskoja, valotikkuja.... Mitä nyt softaaja mahdollisesti tarvitsee. Myös muutamia maastopukuja tietääkseni tulee näytille.
Samalla on mahdollista tilata liikkeeltä suoraan paikan päälle tavaraa, ottakaa rohkeasti yhteyttä info@hiflow.fi ja kerro mitä tuotteita haluat tilata tapahtumaan.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ke Syys 25, 2013 2:00 pm

Jarkko kirjoitti:Kerran puolenvaihtoa ei ole tänä vuonna niin toivoisin sitten että pelinjohto on hereillä ainakin noiden lähtötasojen kanssa ja jos vaikuttaa että toinen puoli liian vaikeuksissa lähtötasansa ja etenemisensä kanssa niin pelinjohto muokkaisi aluetta.
Aluetta tod. näk. emme tule muuttamaan (vaikkakin se ei ole pois suljettua), mutta pyrimme varmaankin sitten tarjoamaan erilaisia apuja alakynnessä olevalle joukkueelle.

tonddu kirjoitti:Onko sille kauinmaiselle lähtöpaikalle mahollista saaha samat palvelut mitä offarilla, ettei tarviis ruuan taikka työvälineide takii tulla keske peli offarille.
Anssi kirjoitti:.....

HUOM v.1.1! Tänä syksynä pyrimme järjestämään toisen offgame-alueen pitkien siirtymämatkojen vähentämiseksi. Tälle toiselle offgame-alueelle emme tule järjestämään korjaus- tai latauspistettä. Pyrimme järjestämään kuitenkin ruokailumahdollisuuden tälle toiselle alueelle.

....
Vastaus on kyllä. Toiselle offarille (joka sijaitsee toisen aloituspaikanvieressä) tulee seuraavat asiat:
1. kyyditys
2. pelinjohto
3. ruokailu
4. tualet (fin paskahuussi)
5. akkujenlatauspiste
6. joitain työkaluja.

ilmoittautuminen kuitenkin samassa paikassa kuin ennenkin. HUOM!! JÄRJESTÄJÄT HOITAVAT KYYDITYKSET TOISELLE OFFARILLE! ja tarkoittaa siis sitä että nyt kukaan ei kysele että saako toisen offarin lähelle ajaa oman auton.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty To Syys 26, 2013 5:09 am

Hyvää huomenta kaikille!

Lauantaina saattaa sataa, riippuen mistä katsoo. Pientä tihkua tahi sitten pikku sadetta luvattu päiväksi, illalla tosin ei pitäisi enää sataa.
Varatkaa vaihto- ja lämmintä vaatetta, ainakin ylimääräisiä sukkia mukaan.
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Pe Syys 27, 2013 4:04 pm

Iltaa tielle kaikille (jotka vielä jaksavat tulla katsomaan vielä tätä foorumia Smile)!

Viimeisten tietojemme mukaan, aamupäivällä saattaa tihkuttaa, mutta muutoin ei sataisi. Päivän keskimääräinen lämpötila on 7-8 asteen tuntumilla, eli viilee päivä tulossa. Varautukaa sään mukaan (lämmintä ja vaihtovaatetta jne.).

Olen merkannut tämän päivän tietojen mukaan ennakkoon maksaneiden nimien perään tähden (*). Jos olet vielä maksanut ennakkoon mutta et näe nimesi perässä tähteä, ota kuitti mukaan, niin säästytään turhilta viivästyksiltä.

Nähdään pelikentällä! Lähdemme nyt pelialueelle emmekä ole enää tietokoneen ääressä emmekä sivivstyksen parissa Wink

Terv.
Anssi Pitkänen, syntiset

P.S.
Jos tulee kysyttävää, tässä meikäläisen puh.num.
040-962 9641
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  lexxu lähetetty La Syys 28, 2013 4:56 pm

Kiitoksia paljon peleistä niin järjestäjille kuin myös kaikille tulleille! Päivä on mukiin menevä vaikkakin sinne mukiin mahtui niin ruusuja kuin risujakin.

Järjestäjät pitivät peliä mielenkiintoisena erinäisillä tavoilla ja helikopteriinkin oli mukava päästä.

Pelaajat taasen osoittivat monesti ja toistuvasti halveksittavan epäurheilijamaista käytöstä joista mainitsen muutaman:

-Selvät osumat kun henkilöön ammutaan useita osumia joista huomauttaa useampi ampuja, silti jotkut jatkoivat peliä tästä huolimatta.
-Lähitaistelun osaamattomuus, alueella ammuttiin alle 10 metrin etäisyyksiltä SARJAA päin näköä. 5-6 metrin etäisyydeltä useampia semi laukauksia suurempi tehoisilla aseilla.
-Yhdessä tilanteessa v*ttuispäissään ammuttiin 10 metrin etäisyyksiltä sarjaa LOPETTAMATTA ampumista silloin kun kaveri huutaa " Ai v*ttu osuma, OSUMA, OSUMAA!!! " eikä tulittaminen loppunut kun juoksin raatoliina kädessäni ammutun eteen ettei henkilöön ammuta enempää päähän vaan sain useampia osumia itsekkin.
-Yhtä pelaajaa ammuttiin kovalähtöisellä sarjatuliaseella alle 2 metrin etäysyydeltä, verentuloa ei voinut estää...
-Raatoliinojen esilläpito liikkuessa vihollisten ohi, jonka jälkeen liinat tungettiin taskuun ja avattiin sarjatuli.
-Resparaiskausta oli molemmin puolin mutta oman kokemuksen mukaan Bravo joukkue vetäytyi tajuessaan olevan liian lähellä, Alfalla en tätä taktista poistumista huomannut huomannut.
-Alfan puolella oli syystä tai toisesta osuman saaneita lääkintämiestä odottavia henkilöitä jotka itse juoksivat lääkintämiehelle jos joku piteli heitä kädestä tai liivistä.

Pelaajien käytösparannusta odotellessa kiitän ja kuittaan väsyneeseen ja semityytyväiseen olotilaani.
avatar
lexxu
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 136
Ikä : 25
Sijainti : Joensuu/viinijärvi
Aseet ja varusteet : Scar-H, M249, Glock 18.
Registration date : 26.08.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  TopB lähetetty La Syys 28, 2013 5:45 pm

Asioita, jotka nousivat mieleen paluumatkan aikana:
-Radioliikenne: Komentokanavalta pois kaikki turha, siellä ei huudella villeä eikä kallea, eikä apua "tänne" kertomatta minne. Mainitaan: kuka, kenelle ja missä.
-Tietoisuus omasta sijainnista pelialueella, auttaa paljon edellistä ongelmaa.
-Ryhmätoiminta: joukkueenjohtajan on mahdoton komentaa ryhmiä, joita ei ole organisoitu millään tavalla. Mutta molemmilla puolilla oli kuitenkin ryhmiä, jotka toimivat hyvin.
-Positiiviset asiat: kaksi offaria, riittävä ja maukas ruoka, ryntäyspiste ja helikopterikyyti.
-Erityiskiitokset: Pelinjärjestäjät, paikalle vaivautuneet, marjanpoimijat, keltaisten JJ Paapponen(erinomainen suoritus valmistautumiseen nähden), radiopuhelimen palauttaja, "keltainen lääkintämies".

Ps. Ryhmänä, tällä kokoonpanolla ensimmäistä kertaa, suoriuduimme mielestämme hyvin, ja peli kokonaisuudessaan ylitti odotukset.

AST Gekkoset kiittää ja kuittaa!
avatar
TopB
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 3
Registration date : 01.10.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Jarkko lähetetty La Syys 28, 2013 6:52 pm

Olipahan hieman erilainen kokemus pelistä olla osapuolen komentajana, Enpähän ole tippunutkaan pelistä outokummun peleissä kertaakaan niin vähän (1). Pikakomennuksena remmiin (kiitos Anssi kun muistit minut) ja ei kyllä kaduta yhtään, hinku vain jäi että tätä pitää kokeilla uudestaan. Ostoslistalle menee kyllä uusi radiopuhelin ja kunnon headset.

Plussana kiitos kaikille kun osapuilleen menitte sinne minne teitä (käskin)pyysin
Miinuksena. Radionkäyttöä pitää monen opetella ja jotenkin rauhoittaa tuo komentajan kanava. Varsinkin jonkun radiopuhelin työnti callia melkein koko ajan

Videomateriaalia tulee kunhan kerkiän editoida. Lähinnä se viimeinen koukkaus ja punaisten ahdistaminen ja pois ajaminen pelikentältä hyökkäys tuli kunnolla kuvattua, kun siinä olin itekkin mukana.


Kiitos kaikille keltaisella osapuolella olleille peliseurasta.

Jarkko Paappanen
Slnsoft

Jarkko
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 39
Ikä : 36
Sijainti : Savonlinna
Registration date : 12.10.2008

Näytä käyttäjän tiedot http://www.slnsoft.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Niko_S lähetetty La Syys 28, 2013 7:18 pm

Tuon oman panokseni palautteenantoon. Yhdyn edellisissä kommenteissa mainittuihin osan Alfa-joukkueen pelaajien harjoittamiin vääryyksiin (god-mode, liian läheltä roiskiminen sarjalla, resparaiskaus ja epäherrasmiesmäinen pelaaminen, toivon ja uskon että vain osa vastapeluri-joukkueesta sortui edellisiin, mutta silti nämä yksittäiset sankarit lokaavat koko joukkion maineitta) ja radiotoiminnan parantamiseen. Paras radioviesti mitä päivän aikana kuulin oli "tulkaa auttamaan!".

Lisäpalautteeni:
+Pelinjärjestäjät rakensivat pelille loistavat puitteet. (KAKSI offaria, yhdenkin laittamisessa on varmasti ollut tekemistä, loistava ja monipuolinen ruokailu, hoitivat yhteyksiä offareiden välillä, maaston muokkaaminen valkoisilla objekteilla yms.) Mielestäni oli hienoa että yhdellä joukkueella oli oma offgame-alue, se vaikuttaa paljon offarin tunnelmaan, ja säästi paljolta kävelyltä. Näin eliminoitiin myös aikaisemmissa peleissä havaitut "tulempas offarilta ja ammun kaikki varoituksetta"-tapaiset ilmiöt. Ruokailu oli myös varsin ala carte-tasoista; järjestäjien palvelualttius ja halu tehdä hyvät pelit oli jälleen kerran hyvin vaikuttavaa!
+Ryntäyspiste toi peliin jännän uuden twistin, on hienoa kun järjestäjät eivät jämähdä paikoilleen vaan uskaltavat eksperimentoida tutulla kaavalla ja saavat aikaiseksi vielä jotain entistä parempaa! Itse tosin en ollut ryntäyksissä mukana, mutta ilakointi kantautui huutoina ja radioviesteinä.
+Bravo-joukkue nousi alun aallonpohjasta ja vei pelin hienosti loppuun. Komentaja ja joukkuekaverit toimivat mallikkaasti ja osoittivat ihailtavaa taisteluhenkeä vaikeissakin käänteissä.
-Kello 3 oli liian lähellä Bravon respaa ja läheisyydellään ehkä kannusti salakavalasti Alfa-joukkueen herrasmiehiä resparaiskaukselliseen käytökseen.

Kehittämisehdotuksia:
Vaikka lähtönopeusrajat ovat perinteisesti loistaneet poissaolollaan näissä peleissä, olisiko ne hyvä tuoda osaksi peliä kun osa väestä näyttää kuitenkin pelaavan täysin holtittomasti ja vastuuttomasti ylitehoisilla aseillaan? Käsittääkseni lähtönopeusrajattomia pelejä ei enää juuri missään pelata ja väeltä tarvittaessa löytyisi niitä järkeväntehoisiakin aseita. Joukkuekaverilleni nousi varsin suuria punaisia läiskiä kun vihollinen tykitti häntä ilmeisesti aivan liian läheltä, myös muita liian ikäviä tapauksia raportoitiin. Onhan Bergetissäkin lähtönopeusrajat eikä siitä ole käsittääkseni ole aiheutunut globaalia älämölöä. Myös respojen lähimpien kellojen sijaintia kannattaisi harkita vielä uudelleen. Joskus pelissä oli merkitty respojen läheisyyteen rajat jonka sisään vihollinen ei saanut mennä; tämä vähensi tehokkaasti resparaiskausta. Olisiko tämä vanha hyvä konsti hyvä tuoda uudelleen esiin?

Ennen kaikkea haluan esittää kiitokseni pelinjärjestäjille, jotka uhrasivat suuresti aikaa ja vaivaa ja kasasivat kokoon ainekset hienoon peliin, ja hieno peli tulikin! Kiitos myös joukkuetovereille ja niille vihollisjoukkueen pelaajille, joiden toiminnasta ei ollut huomauttamista.
avatar
Niko_S
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 73
Ikä : 28
Sijainti : Joensuu - Roi
Aseet ja varusteet : M4a1 Sopmod, M27 IAR, RK 95, TM Hi-capa 5.1, TM Desertto Eegol (sekä äkäisiä vemppuja)
Registration date : 24.11.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Runner lähetetty La Syys 28, 2013 8:42 pm

Pitää itekiin tuoda omia ruusuja ja risuja pelin järjestäjille. Omasta mielestäni peli oli mukava ja hyvin onnistunut. Huonoa oli vain offarien eriarvoisuus. Bravon offarin lähialue oli avoin, kun taas Alfan oli täynnä pientä tiheätä metsää, jossa meni vain pari tietä. Vihollinen pystyi hyvin piiloutumaan metsään ja tiputtaa offarilta juuri tulleet. Näin kävi ainakin minulle ja omalle ryhmälleni usein ja tämä vei vähän peli-intoa. Kaksioffaria oli kyvä hyvä ajatus, mutta ne ovat liian eri arvoisia.
Edelliset viestit ovat valittaneet kuinka alfalaiset resparaiskasivat usein. Voisivatko nämä ihmiset antaa havainnollistavaa esimerkkiä, koska tietääkseni Alfa pääsi maksimissaan hiekkamontulle. Bravolaiset myös törkeästi tulivat yhdessä vaiheessa Alfan offarille suurella joukolla. Yksi bravolainen myös alkoi räiskimään offarilla, mutta tämä oli anteeksiannettavaa, koska hän ei tienyt olevansa vastustajan offarilla.
Tuosta mod-godesta on myös itelläni vähän sanottavaa. Omasta mielestäni pari bravolaista ei tippunut mitenkään vaikka ammuin 10 metrin päästä selvästi selkään sarjalla. Tämän jälkeen henkilö vain kääntyi ja ampui minut. Vielä tuosta haavoittuneiden viemisestä lääkintämiehellä. Tätä hommaa teki vain yksi henkilö ja hänkin puolivahingossa. Hän oli ollut viime peleissä, joissa näin oli saanut tehdä ja luuli saavansa tehdä myös tässäkinpelissä.
Keitenkin oli oikein hyvät pelit ja odottelen innolla ensi pelejä.
avatar
Runner
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 1
Registration date : 28.09.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  RAsta lähetetty Su Syys 29, 2013 7:22 am

Koska hypeä ei voi olla koskaan liikaa: Väitän että yksi parhaiten, ellei jopa kaikista parhaiten järjestetty airsoft-peli missä olen koskaan ollut. Mielestäni hyvin järjestetyn airsoft pelin voi kiteyttää kahteen seikkaan: Selkeyteen ja parannuksiin edelliseen peliin nähden. Respaus, offgame, kellojen käyttö yms. oli tehty niin idioottivarmaksi etten usko, että kenellekään jäi mitään epäselvää. Oli myös hienoa huomata kuinka pelinjärjestäjät ottivat opikseen aikaisemmista peleistä.

Pros & cons:
+ Kaksi offgame-aluetta
+ Ruokailun järjestäminen molemmille offgame-alueille
+ Ruokalipukkeet
+ Kellojen merkitseminen karttaan
+ Ryntäyspisteet toivat vaihtelua peliin (joskaan eivät ehkä tarpeeksi)

- (Mielestäni) Liian vähän lääkintämiehiä per osapuoli
- Ryntäyspisteiden ajankohta ei käynyt aina täysin selväksi (Vika voi tosin olla osapuolen välisessä kommunikaatiossa). Ryntäyspisteen ajankohdan voisi ilmoittaa etukäteen. Esimerkiksi pelin alussa ilmoitetaan että klo. 1200 - 1230 välillä paikka x muuttuu ryntäyspisteeksi. Antaisi edes jonkinlaisen mahdollisuuden varautua ryntäykseen, sillä jos vain murto osa pelaajista on tietoinen ryntäyksestä kuihtuu mahdollisuus pelilliseen vaihteluun.

Kanssapelaajien törttöilyä en viitsi kommentoida, ainoana mainittakoon valtavissa massahyökkäyksissä kohti vyöryvät zombielaumat. Oikeasti, vaikka hyökkäys olisi miten massiivinen tai adrenaliinintäytteinen tahansa, voi ne osumat silti tunnustaa.

Pidemmittä puheitta Suonenjoen porukka kiittää ja kuittaa!
avatar
RAsta
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 1
Sijainti : Suonenjoki
Registration date : 29.09.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Jarkko lähetetty Su Syys 29, 2013 7:43 am

Itse sain pelinjohdolta kellonajat milloin ryntäyspiste on käytössä. Kaikilla kolmella kerralla organisoin sinne puolustuksen ja piste oli meillä hallussa, mutta vain viimeisellä kerralla saimme sen pidettyä. Tosin silloin sinne ei ollut hyökkääjiä punaisista ollenkaan Question .

Jarkko
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 39
Ikä : 36
Sijainti : Savonlinna
Registration date : 12.10.2008

Näytä käyttäjän tiedot http://www.slnsoft.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  tonddu lähetetty Su Syys 29, 2013 9:37 am

Huhuh.. Kyllä lämäri homma oli rankkaa ku täl hetkel päätä särkee, tai no se voi johtuu palkinnosta minkä sain. Kiitos ja kumarrus pelijärjestäjille! Kaks offarii, ryntäyspiste, nonstop! Kaikki toimivia ja hienoja uudistuksia. Todella tasanenha se peli oli! Videota odotellessa! Shocked 
avatar
tonddu
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 3
Registration date : 02.10.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Su Syys 29, 2013 4:12 pm

Nyt ku on päässyt vihdoinkin kotiin, kamat purettu ja viety paikallee, suihkussa käyty ja maha ruokittu nii voi painautua omien näkökulmien katsomiseen lähemmin....

Eli ekana tulokset, Bravo (eli keltainen osapuoli) voitti pistein 340 kun Alfa (punainen osapuoli) tuli ihan perässä 313 pisteellään. En ole aiemmin nähnyt näin tasaväkisiä pelejä joka lämmittää sydäntä Smile

Pelinjärjestäjien näkökulmaa....
- Alku meidän kohdalla meni melkein v*tuiks. ei siinä, kun alkoi olemaan puoli tuntia pelin alkamiseen, huomattiin ettei kelloja ole ees vielä viety paikalleen, karttoihin näitä ei ole vielä merkitty (plus osaan kartoista ne merkinnät oli päin honkia) ja siinä kohtaa tuli vielä pieni kommunikaatio katkos kun alkuinfossa mainittiin pelien alkavan jo klo 12 eikä 12.30... Onneksi ei tullut siinä kohtaa suurempia ongelmia, pelit alkoivat siinä 12.20 aikoihin suunnilleen.
- Lämäreitä liian vähän tuolle määrälle. Toisaalta vaikutti kun meidän lämäri(nasse)laukut loppuivat kesken....
- Pumpum-sääntöjen sekä varoetäisyyksien laiminlyönti.
- Varkaudet offarilla. Mm. parilta nuorelta pelaajalta vietiin kuulat sekä välipalat.
- Pelaajien lähdettyä roskien vähyys offari alueella! Kiitokset!
- Yllättävän vähän pelaajia ilmoittautui komentajiksi tai lämäreiksi....?

Mainitsen vielä erikseen muutaman sanan pumpumista ja varoetäisyyksistä... Tälle emme voi valitettavasti mtn, luotamme pelaajiin itsessään, että näitä ei sattuisi. Outokummun kellopelit ovat aina olleet viri- sekä varustevapaat (pelaajat pystyvät ottamaan kaikki mahdolliset aseensa testattavaksi ja näytettäväksi), joka toisaalta on ollut meidän valttikorttimme. Perusideana kellot joilla mitataan osapuolten hallintaa pelialueella, sekä joitain pieniä jäyniä mitä aina yritämme järjestää. Virirajoina olemme vain sanoneet, että ammu siltä etäisyydeltä mitä itse pystyisit osuman ottaa vastaan. Sen takia back-up. Viime peleillä yhdeltä pelaajalta lohkesi etuhammas kun ammuttiin alle 5m.  Toisaalta nämä virirajat voisi oottaa käyttöön.
Toisaalta nähdään myös eri paikkakuntien kohtaisia eroja airsoftissa... En ole varma mistä oli kauimmaisin porukka tullut pelaamaan, mutta ainakin Helsingistä oli yksi peliporukka.

Syntiset kiittää ja kuittaa! Nähdään keväällä Wink
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Nyyppis lähetetty Ma Syys 30, 2013 3:13 pm

Lyhyesti pelipäivästä. Paremmat perustelut mielipiteilleni löytyvät Yleisesti Operation Deadlinesta 28.9.2013, mikäli jotakuta kiinnostaa Wall of text. study

Ensin onnittelut Bravolle voitosta!

Kokonaisuudessaan pelipäivä oli minulle aivan upea, tappiosta huolimatta. Minulla oli hauskaa ja ympärillä ihmisillä tuntui olevan myös (ainakin kohtalaisen) hauskaa. :)Monia hienoja tilanteita syntyi pitkin päivää.

Kiitos Outokuulalle (vai Syntisille?) jälleen hienosta Airsoft-kokemuksesta! Harmi ettei ollut kameraa mukana... Toivottavasti kameraa käsitelleet uskaltavat laittaa materiaalinsa yleiseen jakoon.

Plussat:
+ En kohdannut tai kuullut pelikentällä Godmodesta (vasta kommenteissa)
+ Vain kerran näin liiallista tulenkäyttöä osumaa ottanutta kohtaan (ei kuullut OSUMA huutoa)
+ PUMPUM toimi omalla kohdallani useasti molempiin suuntiin (yksi poikkeus, mutta tilanne olikin epäselvä)
+ Respausalueen rajat olivat riittävän laajat, että alueen sisältä pystyi aloittamaan hyökkäyksen rauhassa
+ Kaikki tekniikka toimi (ainakin peruspelaajan näkökulmasta)
+ Extra Offari!
+ Ruoka oli hyvää ja sitä oli molemmilla offareilla!
+ Kuulamyynti paikanpäällä (kiitos Hi-Flow!)
+ Lääkintämiesten määrä
+ Jokaisen karttaan ei oltu valmiiksi merkitty kaikkia pisteitä
+ Lisää suojia
+ Ryntäyspisteen lisäys
+ Kiitos molemmille uhrautuneille komentajille. Ei mahtanut olla helppoa yrittää pitää tuota laumaa kasassa... Huhhuh
+ Kiitos myös kaikille, jotka ottivat ryhmänjohtajan paikan! Ei ole helppo tehtävä.
+ Virirajattomuus

Miinukset:
- Respaussäännöt tuntuivat yleisesti jääneen epäselviksi -> respalla taistelua
- Pisteidenlasku vaikutti reilulta (tarvitaan lisää statistiikkaa julkisesti)
- Respapisteet ja toinen offari puuttuivat kartoilta
- Virirajattomuus
avatar
Nyyppis
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 2
Registration date : 07.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Nobson lähetetty Ti Loka 01, 2013 8:39 am

Hyvät pelit kaikenpuolin, enemmän positiivista kuin negatiivistä! Paikalla näkyi valokuvien ja videon kuvaajia, olisiko mahdollista että julkaisette materiaalin myös muille kuin itsellenne! Kiitos peleistä!
avatar
Nobson
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 9
Registration date : 08.11.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Arraa lähetetty Ti Loka 01, 2013 7:58 pm

Kiitokset peleistä, järjestelyt olivat hoidettu hienosti, ruoka, autokuljetus toiselle tiimille ja kaikki Lämäreitä voisi olla mielestäni enemmän, esim 3-4. Pelaajien törppöilyille järjestäjät eivät voi mitään, ikävää että epäherrasmiesmäistä käytöstä esiintyi. Kuvia ja videota odotellaan myös täällä Smile
avatar
Arraa
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 2
Registration date : 01.10.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

kuvia Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Paukutus lähetetty Ke Loka 02, 2013 6:11 pm

avatar
Paukutus
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 1
Registration date : 06.06.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Anssi lähetetty Ke Loka 02, 2013 7:37 pm

Arraa kirjoitti:Kiitokset peleistä, järjestelyt olivat hoidettu hienosti, ruoka, autokuljetus toiselle tiimille ja kaikki  Lämäreitä voisi olla mielestäni enemmän, esim 3-4. Pelaajien törppöilyille järjestäjät eivät voi mitään, ikävää että epäherrasmiesmäistä käytöstä esiintyi. Kuvia ja videota odotellaan myös täällä Smile
lämäreitä piti olla tietääkseni 3 puolellaan...?
avatar
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Operation Deadline 28.9.2013

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa