Aseiden Huolto/Korjaus/Viritys palvelu.

Siirry alas

Aseiden Huolto/Korjaus/Viritys palvelu.

Viesti  J.L "Ghost" lähetetty To Loka 17, 2013 2:17 pm

Elikkäs kolmisen vuotta olen pyssylöitä laitellut itselleni sekä ns. asiakastöinä ulkopuolisille,asiakaskunta alkanut sen verran laajentumaan että foorumien / sähköpostien tilat alkaa täyttymään erinäisistä kyseilyistä,hinnat,aikataulut jne joten laitampa näitä tietoja tarkemmin julkisuuteen esille.

Väkräilyt onnistuvat pitkälti kaiken tyyppisille aseille,jousi kiväärit,v2/3/6/7 bokseilla olevat aeg aseet,kaasu aseet ja tietysti tarvittaessa myös nämä erikoisemmat hybridi mechat,4 rattaiset T3:set jne.

Hinnasto esimerkkejä:

AEG Huolto : 30e

Sisältää: Rataslaatikon / hopin / piipun puhdistus,osien kunto tarkastus,rattaiden shimmitys,sylinterin sekä hopin tiivistys,uudet rasvat sekä öljyt.

+10e lisäpalveluna koko rataslaatikon osien vaihto työ,myös hoppikumi,kammio sekä piippu,AoE korjaus mäntään.
+5e 70D Sorbothane palan asennus,hinta sisältää itse palan.
+10e Short Stroke,laskee aseen tehoja hieman mutta nostaa tulinopeutta.

Jousi kiväärin Huolto : 15e

Sisältää: Sylinterin/hopin/piipun puhdistus,osien kunto tarkastus,sylinterin sekä hopin tiivistys,uudet rasvat sekä öljyt.

+5e lisäpalveluna kaikkien osien vaihto työ.
+5e Sorbothane palan asennus,sisältää itse palan.
+2e Hopin shimmitys,suositeltava erityisesti VSR mallisten kammioiden kanssa,keskittää painajan suoraan linjaan sekä poistaa painajan sivuliikkeistä johtuvan sivukierteen ammuttaessa.


GBB Huolto
Pistoolit : 10e
Kiväärit : 20e

Sisältää : Koneiston,hopin sekä piipun puhdistus,osien kunto tarkastus,hopin tiivistys,uudet rasvat sekä öljyt.Sekalaista lisä hommaa / yksittäisiä kulutus osia

Mosfet asennus : 20e,ei sisällä fettiä ( huom. en asenna ns kotitekoisia fettejä,näiden toimivuudesta sekä käyttöiästä ei ole mitään takeita ja viallinen fetti voi aiheuttaa vaurioita aseen sähkö osille,suosittelen Gate:n mosfetteja,hinnaltaan ovat edullisia sekä näissä on 2 vuoden tehdas takuut )

Vahvistus viilaukset: kysy tarjous! ( huom,nykyiset kiina / laatu mechat ovat jo todella kestäviä "as it is" ja viilausten tarve on lähinnä rajumpia virityksiä tehtäessä, esim Coltista m150 tehoinen KK mörkö.

Deans liittimien vaihto: 2.5e / kpl , sisältäen itse liittimen kullatuilla kontakteilla.
Muut liittimet: 1e / kpl , ei sisällä liitintä
AEG hoppi kumin vaihto: 12e , sisältää joko Madbull red hv50 tai blue hv70 kumin sekä normi / fishbone painajan ja myös hopin tiivistyksen.

TDC hoppi modi jousi kivääreihin: Kysy Tarjous! ( modin avulla hopin säätö tapahtuu ulkopiipun yläpuolelta ruuvilla, TDC modin etuna on erittäin tarkka hopin säätö,vaikka 0.01mm tarkkuudella jos sormi näppäryys riittää,kyseinen modi myös nostaa aseen kantomatkaa sekä tarkkuutta huomattavasti . TDC modin tekeminen vaatii paljon aikaa ja hieno säätöä,mutta täydellisesti tehtynä lopputulos on huomattavasti parempi kuin R hop / Flat hop modeilla. TDC modilla voidaan myös korjata VSR kammioiden tyyppi vika,eli muovisten säätövarsien katkeaminen.


Loppu spiikkinä mainitsen että edellä mainitut työt ovat vain ne yleisimmät jutut joita tilataan / kysellään,kaikkea ei ole kirjoitettu jotta tästä viestistä ei tulisi 400 sivun mittaista kirjaa jota kukaan ei ikinä jaksa lukea loppuun Smile . Viritystöiden suhteen annan tarvittaessa neuvoja oikeanlaisten osien suhteen sekä teen tarvittaessa valmiita listoja osista joita suosittelen tilattaviin viritys töihin. Itse osia voin tilata mikäli asiakas maksaa ne etukäteen joko tilisiirtona tai käteisenä,tämä siitä syystä että viritystyön peruuntuessa osien palautus tuo itselle lisä kuluja / duunia.


Kaikki aseet rakennan samoilla standardeilla kuin omatkin aseeni,eli kaiken pitää olla rankkaa käyttöä kestäviä ja toimia täydellisesti.


Yhteyden ottoja voi harjoittaa joko erinäisillä viestintä palveluilla,foorumit,sähköpostit,puhelin,facebook jne.

Jussi Lievonen
0407176760
jussi.lievonen@luukku.com
avatar
J.L "Ghost"
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 203
Ikä : 31
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Cyma M14 M165 , KJW M9 M100 , Well VSR-10 M210 , Well 5.1 GBB M90 , KWC Taurus PT24/7 M120
Registration date : 19.07.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa