OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Siirry alas

OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Anssi lähetetty Ke Helmi 12, 2014 4:44 pm

Pyydämme myös vanhoja pelaajia lukemaan säännöt uudelleen uusien muutosten takia.

Operation Overkill 24.5.2014
Ajankohta: 24.5.2014
Paikka: Hiekkapalsta, Outokummun Pelialue
Pelipaikan osoite: Hiekkapalstantie 12, Outokumpu
Opasteet kahdessa risteyksessä, Kuopiontie (9) ja Kaavintie (573) sekä Polvijärventie (504) ja Kaavintie (573)

Hei vain kaikille. Jälleen on se aika vuodesta aloittaa airsoft kausi vuoden 2014 kevään kellopeleillä. Tulemme tekemään kaikkemme mahdollisimman mahtavan pelin järjestämiseen ja taataksemme kaikille unohtumattoman ja hyvän pelikokemuksen. Pääpiirteittäin mennään samalla kaavalla kuin aiempinakin vuosina, höystettynä kuitenkin hieman muutetuilla pelijärjestelyillä ja myös parilla jäynällä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi peliin. Nähdään pelikentällä.

Joukkueet: Team Alfa & Bravo

HUOM!!! IKÄRÄJA 13 vuotta
Varustevaatimuksia EI OLE.
Neonkeltainen, fluorisoiva raatoliina PAKOLLINEN! Oranssikin käy.
- Meiltä voi ostaa raatoliinoja 1e/kpl paikan päältä ilmoittautumisen yhteydessä.
Pelialueen kartat: Meiltä voi lunastaa laminoidun värillisen pelialueen kartan viidellä (5) eurolla. Tämä syystä että viime kerralla karttoja jaettiin pelaajille lähemmäs 70kpl, joista vajaa 10 tuli takaisin. A3 laminoidut värilliset kartat eivät ole ilmaisia, you know? Kun palautat kartan, saat tämän viisi (5) euroa takaisin.

Peli pelataan nonstoppina.
(Ruokatauot yms. omaan tahtiin offgame-alueella, jossa voidaan riisua suojalasit.)

Pelin tavoite: Voittaa vastustajan joukkue pitämällä hallussa pelialueen avainkohteita. Avainkohteiden hallintaa mitataan niissä sijaitsevien pelikellojen avulla.
- Kaikki kellot ovat näissä peleissä samanarvoiset.
RYNTÄYSPISTEET!
- Pelialueella on 1-3 ryntäyspaikkaa, joilla ei ole muulloin kuin tiettynä kellon aikoina merkitystä. Paikka voi olla pelillisesti täysin turhassa paikassa, mutta tiettyinä tasaisin väliajoin (melko varmasti tasatunnein, tästä tarkemmin peli-infossa paikan päällä) tästä paikasta saa lisäpisteitä lopulliseen pistelaskentaan. Paikalle pitää pystyttää oman joukkueensa värinen lippu (keltainen tai punainen) joka on vieressä maassa. Kumpikin lippu ei voi olla yhtä aikaa pystyssä. Se jonka lippu on kellon lyömällä pystyssä, pelinjärjestäjät huutavat "AIKA!" ja tämä joukkue saa X määrän pisteitä.
- Huomatkaa:
Tämä pistemäärä X on paljon PALJON parempi kuin kelloista saadut pisteet... (viime vuonna esmes paikka oli 50pst arvoinen)

Pelaajaraja: Ei ole pelaajarajaa!!! 17.5 viimeinen ilmoittautumispäivä! (Keretään varata pelaajille ruokaa tarpeeksi)
Osallistumismaksu: 10€ ennakkoon / 15€ paikanpäällä.
Pelimaksuun sisältyy keittolounas ja pannukahvia!
Maksu tilille: 577005-20267722 Laita viesti kenttään etu- ja sukunimesi, tai -nimet.
Saaja : Airsoft Syntiset

Ennakkomaksuja ei palauteta 17.5.2014 jälkeen, vaikka sairastuisit! Pelin peruuntuessa järjestäjien toimesta, KAIKKI ennakkomaksut palautetaan!

Viimeinen ennakkomaksu päivä  23.5.2014 klo 15.00!
Jos maksat maksun jstn muusta pankista kuin op:sta, ja maksat keskiviikon jälkeen (21.5), varaudu ottamalla kuitti maksusta mukaan, joka nopeuttaa ja vähentää ketutusta, jotka odottavat selkäsi takana omaa vuoroaan ilmoittautumaan. Tämä siitä syystä, että koska pankkipäivät. Jos sinulla ei ole op:ta ja maksat esim nordeasta, menee 3 pankkipäivää ennen kuin rahat siirtyvät tilille. Koska menemme pelialueelle jo perjantaina järjestämään paikkoja, emme metsässä pääse katsomaan tiliä.
Jos olet maksanut ennakkoon tämän päivämäärän jälkeen (23.5) eri pankista, eikä sinulla ole siitä kuittia emmekä pysty varmistamaan maksua, niin varaudu maksamaan pelimaksu paikanpäällä. Toivottavasti olet sitten yhteydessä pelinjärjestäjiimme pelien jälkeen, jolloin otamme yhteystietosi ylös ja varmistamme seuraavalla viikolla oletko maksanut pelimaksun tuplana, jolloin voimme palauttaa rahat sinulle.

Toivottavasti tämä on vielä selkeää.

Muutama esimerkki:

Esimerkki 1.
Anssi maksaa ennakkomaksun 20.5 nordeasta. Maksu näkyy varmasti perjantaina 23.5, joten en usko tarvitsevani kuittia. Otan sen (ehkä) varuilta mukaan.

Esimerkki 2.
Anssi maksaa ennakkomaksu 21.5 nordeasta. Maksu näkyy melko varmasti perjantaina 23.5, joten on parempi ottaa kuitti mukaan.

Esimerkki 3.
Anssi maksaa ennakkomaksun 22.5 nordeasta. Maksu ei näy tilillä perjantaina 23.5, joten otan ehdottomasti kuitin mukaan.

Esimerkki 4.
Anssi maksaa ennakkomaksun 23.5 nordeasta. Maksu ei näy tilillä, mutta unohdan ottaa kuitin mukaan. Joudun maksan paikan päällä pelimaksun uudelleen. Jää ketutus ja kuuluu ärräpäitä. %&?@+$

Esimerkki 5.
Anssi maksaa ennakkomaksun 23.5 op:sta kello on 14.55. Maksu näkyy tilillä välittömästi, mutta otan varuilta kuitin mukaan.


Kellonpelin ohjeistus ja säännöt: Säännöt ja ohjeet
Lääkintämiessäännöt:
Jokaisella pelaajalla on pelin aikana käytettävissään lääkintämies kortteja.
Lääkintämies voi parantaa haavoittuneen pelaajan vastaanottamalla pelaajalta lääkintämieskortin. Kortti jää lääkintämiehelle, joka säilyttää korttia pelin loppuun asti.

-Korttia ei saa luovuttaa kenellekkään muulle kuin lääkintämiehelle tai pelinjohtajille / järjestäjille.
-Pelin loputtua lääkintämiehet ja pelaajat, joilla edelleen on lääkintämies kortteja, luovuttavat kortit pelinjohdolle.
-Tämän lisäksi lääkintämiehille annetaan "haavanauhoja", joita käytetään haavoittuneen käsivarren sitomiseen. Lääkintämiehen pitää sitoa haavan merkiksi valkoinen "rätti" haavoittuneen käsivarren ympärille, ennen kuin haavoittunut on parantunut. Haavoittunut kuitenkin antaa myös lämärikortin lämärille, ne ovat lämäreiden pistelaskentaa varten. Kun parannettu haavoittunut saa uuden osuman, pelaaja eliminoituu lopullisesti ja aloittaa matkan respalle.

Muutamia yleisiä sääntöjä/tiedotteita:
- Offgame alueelta löytyy akunlataus- ja aseiden korjauspiste, kaikkea muuta löytyy paitsi aseiden varaosia.
- Enola Gayen savukranaatit ovat sallittuja, ellei ole liian kuiva maasto ja tulipalon vaara. Nämä savukranaatit ovat sallittuja vain ja ainoastaan 18 vuotta täyttäneille.

Huom!!! Tänä vuonna ette itse voi valita osapuoltanne! Ilmoittaudutte pelkästään omalla nimellänne ja mahdollisella tiimin nimellä. Samat tiimiläiset pelinjohto laittaa samalle puolelle. Voi laittaa myös toiveita, tyyliin: Minä, Veikko Nieminen, haluan päästä sen Kirkan kanssa samalle puolelle. Totta kai ilmoitatte myös kaverinne mahdollisen tiimin nimen, joka helpottaa järjestäjien hommia.
Pelinjohto lajittelee ilmoittautuneet kahteen joukkueeseen, joissa pyritään jakamaan pelaajat airsoft-kokemuksen perusteella vuosissa. Ei ole tyyliin pelkästään toisella puolella aloittelijoita ja toisella ammattivarusteh***aajia.

Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjoittama vapaamuotoinen vastuunvapautuslappu peliin osallistumiseksi.

Ilmoittautumisohje:
Lähetä peli-ilmoituksesi vain ja ainoastaan osoitteeseen airsoft.syntiset@gmail.com, johon kirjaat seuraavat tiedot:
Viestin aihe: Operation Overkill ilmoittautuminen
Nimi: (Etunimi Sukunimi) (tiimi, voi ilmoittaa myös tiimeittäin)
Ikä:
Airsoft kokemus vuosissa:

Ilmaise halukkuutesi toimia lääkintämiehenä, ikäraja 18 vuotta. Kolme tehokkainta lääkintämiestä palkitaan. Vähintään 3 lääkintämiestä / joukkue, muutetaan tarvittaessa pelaajamäärän mukaan.

Molemmille joukkueille haetaan myös mahdollista komentajaa, jolla itse pelaaminen jää vähän vähemmälle ja taktikoiminen kuusen juurella radioiden sekä kartan kanssa tulee tärkeämmäksi. Jos ei halukkaita ole, pelinjohdosta melko varmasti irtoaa komentaja. Vuosittain on aina huomattu, että taktikoivampi osapuoli joka viestittää enemmän keskenään, voittaa. Komentajalle on porkkana tiedossa pelien jälkeen.... Komentajalle vaaditaan 18 vuoden ikärajaa.
- Komentajille annetaan tässä pelissä enemmän peliaikaa alussa organisoida joukkonsa, mikä viime peleissä jäi vähemmälle!!!

Ilmoittautuneet sijoitetaan joukkueisiin, omien tiimiensä alle.

Ilmoittautuneet lisätään tänne sitä mukaa kun niitä tulee.

Aikataulu:

0800-1100
- Pelaajien vastaanotto

1030
- Alkubriiffi ja pelialueen katselmus

1100
- Aloituspaikoille siirtyminen

1200
- Pelin aloitus

1500
-  Ruokailu alkaa

1800
- Peli päättyy

1900
- Loppu briiffi


Viimeinen muokkaaja, Anssi pvm Ke Maalis 19, 2014 3:17 pm, muokattu 3 kertaa
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Anssi lähetetty Ti Huhti 29, 2014 6:03 pm

janne L kirjoitti:Terve
Luin täältä, että toukokuussa olisi overkill peli outokummussa, olen itse vasta aloittamassa harrastusta, joten ajattelin kysästä että onko minun mahdollisuus osallistua, vaikka olenkin vasta-alkaja? Smile

Moi!

Pelimme ovat tarkoitettu 13w päälle ilman ylärajaa (vanhin muistaakseni oli vajaa 60 mikä meidän peleissä on käynyt), samoin varustukseen ja taustoihin katsomatta. Oikeasti tervetuloa peleille jos kiinnostaa, ja ikäraja riittää! Laitat vain sähköpostia tulemaan niin laitetaan sinut listalle Wink

tUMPUTTAJA kirjoitti:Mietin, että voisi tulla jos kaveri pääsee tulemaan, joten olisiko mahdollista että pääsisimme samoille puolille jos päästään tulemaan?

Ilmoittakaa siitä sähköpostitse, nimet mukaan vielä samalla että tiedän keistä kaveruksista on kyse.

Hiltunen kirjoitti:Milloin päivitätte joukkueiden listat? Oletteko saaneet sähköpostiani?

Älä hättäile, istu mättääle. Päivitän listan muutaman päivän välein, about kaksi kertaa viikkoon pyrin.


Viimeinen muokkaaja, Anssi pvm Ke Toukokuu 14, 2014 12:32 am, muokattu 1 kertaa
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Anssi lähetetty Pe Toukokuu 16, 2014 12:50 pm

TIEDOTE:

1.
Alamme pikku hiljaa merkkaamaan myös ennakkoon maksaneita listaan tähdellä (*) nimen perässä. Pyydämme kärsivällisyyttä tämän kanssa, koska joudun tilinpitäjän kanssa olemaan yhteyden pidossa ja se saattaa kestää, kun siirtelemme nimiä keskenämme.

2.
Offarillamme tulee olemaan kioski mistä saa pikku purtavaa ja juotavaa, tyyliin limua, sipsiä jne. Tämä kioski tulee olemaan näillä näkymin hyvin yksinkertainen ettei täältä voi hommata mm. kuulia. Ainakaan tällä kertaa.... Wink
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Anssi lähetetty Ma Toukokuu 19, 2014 5:42 am

Bravolle etsitään edelleen komentajaa Wink
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Anssi lähetetty Ke Toukokuu 21, 2014 9:31 am

sami.m kirjoitti:Onko mahdollista tulla sinne tapahtumaan pelaamaan vaikka unohdin ilmoittautua?

Kyllä on. Kannattaa silti laittaa tiedot s-postiin, niin olisi mahd vähän näitä pelaajia jotka tulevat ilmoittautumatta. Ruokaa riittäisi kaikille.
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Anssi lähetetty Pe Toukokuu 23, 2014 4:25 am

!!!TIEDOTE!!!

Hyvää huomenta kaikille! Sää näyttää aika kuumaa keliä koko vklo, keskilämpötila on tuossa +26 asteen paikkeilla koko päivän, hieman pilvistä mutta ei pitäisi sataa ollenkaan koko vklo. Olemme varanneet vesitäydennystä pelaajille, mutta pyydämme pelaajia ottamaan omiakin vesivarastoja. Veikkaan että meiltä on koko ajan vesi lopussa :DTeemme kuitenkin parhaamme että vettä on koko ajan tarjolla reippaasti ja kaikilla tulisi olemaan hauskaa. Meillä on kaikkea kivaa uutta jäynää mielessä, jos vain postista kerkeisi tulla paketti.....

Kaikki ennakkoon maksaneet:
Jos ette näe nimenne perässä tähteä (*), ottakaa maksutosite mukaan nopeuttaaksenne ilmoittautumista!

Me lähdemme nyt kohti pelialuetta järkkäämään, meitä ei enää saa kiinni netin välityksellä. Jos tulee kysyttävää, niin alalaitaan vielä annan oman puhelin numeroni.

Kaikille lämpimästi (kirjaimellisesti) tervetuloa pelaamaan ja nauttimaan kesän lämmöstä Outokumpuun! Nähdään pelikentällä!

Ystävällisin terveisin,
Anssi Pitkänen, syntiset
+358 (0)40-9629641
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Palautetta

Viesti  Darkki lähetetty Su Toukokuu 25, 2014 7:53 am

En löytänyt palauteketjua mistään niin kirjoittelen sen tänne. Viestin voi siten vaikka siirtää oikean aiheen alle.

Ensinnäkin iso kiitos jälleen kerran peleistä, nää outokummun mätöt on ollu suomen airsoftpelien terävintä kärkeä, suomen parhaalla metsäpelialueella.
Järjestelyt olivat ensiluokkaiset, hernekeitossa oli runsaasti sattumia ja näin pelaajan näkökulmasta kaikki toimi taas ihan pirun hyvin.

Ainoat rakentavat kritiikit antaisin ehkä respojen etäisyydestä. Mielestäni ne olivat vähän turhan kaukana, mikä johti siihen että pelin vauhti ei ollut ehkä niin kova kuin aikaisempina vuosina.
Tietty ymmärrän kyllä että isomman pelaajamäärän vuoksi myös pelialuetta pitää skaalata vähän ettei tule turhan ahdasta.

Ja koska oltiin hyviä jätkiä, siivottiin jonkun random-suonenjokelaisporukan OFFGAMEROSKAT pois. Vähintä mitä voi tehdä pelinjärjestäjien eteen, on siivota omat paskansa pois offarilta. Varsin kiittämätöntä toimintaa.

Vielä kerran kiitokset. Toivottavasti syksyllä uusiksi, sillä näihin kekkereihin saapuu miellelään vähän pidemmältäkin matkalta.


-Tomi Väisänen
Darkki
Darkki
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 6
Registration date : 05.10.2008

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Anssi lähetetty Su Toukokuu 25, 2014 3:16 pm

Nonnih, nyt on kaikki tavarat (melkein) purettu. Vihdoinkin pääsee rauhoittumaan taasen näiden pelien jälkeen.

Toisaalta ihan sama se ois tähänkin näitä ajatuksia laitella, eli tässä olisi muutamia pelinjärjestäjän ajatuksia:

-Kiitoksia teille! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Kaiken kaikkiaan 249 pelaajaa tuli paikalle, joka on tietääkseni ennätys meidän peleissä ellen muista väärin. Kellopelit saattavat olla myös Suomen mittakaavassa suurimpia pelejä?
-Vaikkakin olemme nyt muistaakseni 4 vuotta näitä kellopelejä vedetty, aina on pelko perseessä mikä voi mennä vituiks ja mikä tulee menemään jne. Näitä aina jännitetään tavalla tai toisella. Mekin alamme olla jo suht kokeneita järjestäjän roolissa, että saadaan hommat pyörimään, mutta silti jotkut asiat menevät aina vituiks joka ikinen vuosi :DSuurin tekijä on aika.
-Keli oli mitä oli, todella kuuma ja vettä meni. Mulla nivuset hirtti, palo hieman olat ja illalla olikin pieni auringon pistos havaittavissa kaiken lisäks.  Alun perin meillä oli vain 4 tonkkaa vesiastioita, mutta onneksi saimme taiottua toiset 4 lisää. Ostoslistalle meneekin vesitonkat. Ruoka onneksi riitti ja taisi olla myös aika riittoisaa tavaraa Smile
-Saimme pelialuetta laajennettua, saimme vihdoinkin rakennetut alueet tehokkaaseen käyttöön keskilinjana, ts. ”no mans land”. Vanhat kartat sitä kautta joutavat roskiin, koska se meidän vanha ”tactic” kartta ei kata täysin koko pelialuettamme. Valitettavasti aikamme ei riittänyt hommaamaan näitä uusia karttoja lisää isommassa koossa.
-Viime syksyn peleissä oli autokyyditykset respoille. Meillä oli silloin käytössä kaksi peräkärriä, näille saimme vain yhden. Teimme muutamia kyydityksiä kärrin kanssa pelialueen läpi alfalle, mutta bravolle emme sitä voi tehdä kun sinne ei ole suoraa reittiä, ilman että joutuisimme menemään päätiellä. totta, menimme myös sillä battlewagonilla, mutta meidän kantamme oli tämä. Päädyimme kyytsäämään sit autoilla. Helkkari ku autostani kirjaimellisesti putosi pakoputki irti perjantaina ku ajoin pelialueella. Auton äänet kovenivat suht paljon, pahoittelen meluhaittaa Smile
-Pelialueen rajat oli turhan huonosti merkattu…. Korjasimme sit  pelien aikana rajoja selkeemmiksi.
-Joku pelaaja huusi pelin ohi 5min etuajassa? Toki ymmärrän, rankka päivä takana jne. Pelaajilla on oikeus keskeyttää peli jos huomaavat jtn pelialueelle kuulumatonta (esmes siviili), mutta jätettäiskö pelien aloittamiset ja lopettamiset pelinjärjestäjälle? :)Muistaakseni jonakin vuonna joku oli huutanut pelin ohi 15min etuajassakin.

Sitten näitä vaarakohtia:
- nestehukka oli todella suuri tekijä! Tätä tuskin tarvitsee ihmeemmin selitellä Wink
- Tulipalon vaara oli näköjään silti ilmeinen. Kahdessa tapauksessa tulipalo meinasi lähteä savukranaatista, mutta onneksi meillä on näitä nohevia pelaajia jotka äkkäsivät palon eikä se päässyt leviämään. Kiitokset heille!!!
- Enola Gayen savukranaatti räjähti käsiin eräällä pelaajalla. Onneksi hän selvisi (tietääkseni) ilman ulkoisia haavoja käsissä tai mitään, mutta kuulo vaurioitui ja shokki. Hän laittaa asiaa eteenpäin.
- Offarin vieressä on lampi, joka kuuluu pelialueeseen. Siviilit tykkäävät kuumalla kesäkelillä käydä uimassa. Tästä tuli muutamia pelin keskeytyksiä. Kuulemma humalaisiakin vanhoja miehiä oli siellä.
Tähän hätään ei tule muuta mieleen.

Mutta sit tuloksia:
ALFA- BRAVO
359pst- 231pst
Bravo voitti ekan ryntäyspisteen ja alfa kaksi muuta.

Laitamme kuvia ja videoita nettiin kuhan saadaan parhaat poimittua päältä.

Nyt toivoisin kuulla risuja että ruusuja, joilla saamme toimintaamme parannettua. Hieman on jo tullu sellaista kommenttia että tästä olisi jo vaikeaa parantaa, mutta yrittänyttä ei laiteta. Aina vois olla jtn uutta jäynää Wink
Anssi
Anssi
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 338
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Onhan näitä leluja sun muita härveleitä
Registration date : 29.03.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Matias.M lähetetty Su Toukokuu 25, 2014 5:57 pm

Tuossa olisi jo videota pelistä. Pientä lagia on joissakin kohdin tuntemattomasta syystä, mutta älkää antako sen häiritä.

https://www.youtube.com/watch?v=esyHnrTZAdo
avatar
Matias.M
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 55
Ikä : 21
Sijainti : Kontiolahti
Aseet ja varusteet : Cyma AKM , Dboys ak74u , Cyma p226 aep, KJW M9 GBB, yms roinaa
Registration date : 05.07.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Niko_S lähetetty Ma Toukokuu 26, 2014 8:11 am

Videossa oli huisi ääniraita! Innolla odottelemme muutakin kuvastoa pelistä.

Pohdintoja pelistä: Järjestäjiltä erittäin nohevaa toimintaa jälleen kerran! Ei mitään kehittämisehdotuksia tämän suhteen. Kivaa kun peliä pyritään varioimaan. Pelialue oli laajemmin käytössä, vaikka pelin pääpainot oli toki tutuissa paikoissa. Batle wogen oli kiva näky tantereella ja sen kyydissä oli hauska mennä ja kärryä käytettiin varsin taktisesti. Hienoa kun aloitukseen oli varattu aikaa ja osapuolet saivat hioa toimiansa hyvin ennenkuin peli puhallettiin käyntiin. Kuljetuksia offarilta toiminta-alueelle oli varsin usein ja bensaa varmasti kului ihan sikana. Peli rullasi järjestyksellisesti hyvin.

Soijakas sää jääti varmasti molempien osapuolten toimintaa. Bravolaisesta näkökulmasta tuntui että alussa Bravo ylijuoksi peliä melko tehokkaasti, mutta sitten Alfa otti niskalenkin koko pelistä ja hallitsi koko pelialuetta melko tehokkaasti pelin loppupuolelle saakka. Pisteissä ero ei kuitenkaan näytä kuvastavan täysin tätä näkemystä. Ilmeisesti Bravolla oli muutamia sissiryhmiä, jotka kävivät kelloja kääntelemässä sillä välin kun pääjoukko koitti puskea Alfaa pois respalta kiusaamasta. Tässä tuleekin ensimmäinen huomion paikka. Aloituspaikat olivat ilmeisesti hieman epätasapainoisia niin etäisyyksien kuin niiden puolustettavuuden suhteen. Toki Bravo joukkueena olisi voinut ryhdikkäämmin puolustaa viimeistä kellomäkeänsä, mutta ei näissä peleissä kukaan ruukaa jäädä puolustamaan asemia (paitsi Mannerheim-linjaa) vaan haluaa koko ajan rynniä kohti uusia seikkailuja. Etäisyys taas on tärkeä siitä näkökulmasta kun respalle ja sieltä pois tulee kuitenkin käveltyä melko paljon niin päivän mittaan matkaa tulee kertyneeksi ihan kohtuullisesti. Räikeää eroa tässä tuskin oli joukkueiden välillä, eikä täysin tasapainoisiin respoihin voi aina päästäkään. Kuvastaa sitä miten hyvin hiottu kokonaisuus lopulta oli!

Kiitoksia järjestäjille hyvin organisoidusta pelistä ja vastapuolelle hyvän vastuksen tarjoamisesta (tosin jotkin sankarit eivät tunnustaneet osumia, suurin osa Alfasta pelasi kuitenkin hyvin herrasmiesmäisesti) ja Alfalle, joka taisteli.
Niko_S
Niko_S
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 73
Ikä : 28
Sijainti : Joensuu - Roi
Aseet ja varusteet : M4a1 Sopmod, M27 IAR, RK 95, TM Hi-capa 5.1, TM Desertto Eegol (sekä äkäisiä vemppuja)
Registration date : 24.11.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Videot pelistä

Viesti  OH7HJ lähetetty Ma Toukokuu 26, 2014 2:15 pm

Matias.M kirjoitti:Tuossa olisi jo videota pelistä. Pientä lagia on joissakin kohdin tuntemattomasta syystä, mutta älkää antako sen häiritä.

https://www.youtube.com/watch?v=esyHnrTZAdoKiitos rintamakuvaajan videoraportista suoraan etulinjasta!

Tässä on toinen video samasta pelistä, vaihteeksi kotirintamalta:

https://www.youtube.com/watch?v=bH_ClynNkLY
OH7HJ
OH7HJ
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 6
Sijainti : Käsämä
Aseet ja varusteet : Kahta en vaihda: Sukat! ;)
Registration date : 30.06.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Jarkko lähetetty Ma Toukokuu 26, 2014 3:52 pm

Ei mennyt niinkuin strömsössä oma komentaminen. Suurin ongelma on se että porukalla ei ole radiopuhelimia tai sitten tiimit käyttää omia kanaviaan, jolloin kohtalona on se että saat kiinni ehkä 20% pelaajista radiopuhelimella. Pelialuekkin on nyt kohtalaisen suuri joten eipä sieltä kentältäkään kauheesti porukkaa tavoita jolloin isompien joukkojen koordinoiminen tiettyisiin kohteisiin jäi vain unelmaksi alun jälkeen. Lisäksi kun on erikseen off-game alue ja respi alue niin porukkaa jakaantuu näihin koko ajan.

Taisteluvaunun kyyti ei ollut kyllä mikään mukava kokemus, tosiasia oli että aina kun vastapuoli sellaisen näki niin tuli vain älytöntä sarjaa päin näköä. Tätä varmasti tapahtui ihan molemmin puolin. Tähän kannattaisi jonkilaista sääntöä kehittää ja ne taka ovet sellaiseen kuntoon että ei tarvitse henkihieverissä pelätä tippuvansa kyydistä kun kuskille iskee off-road vaihde päälle.

Itse kaipaisin samalla puolelta olleilta vinkkejä että miten komentajan pitäisi pyrkiä johtamaan omaa puoltaa/mitä tein tällä kertaa hölmösti niin osaisi ensi kerralla olla viisaampi.

Muuten kiitos syntisille, alkaa selvästi näkyä että kokemusta tämän pelin järjestämiseen löytyy rutkasti ja pelin johto oli koko ajan tilanteen tasalla.Jarkko Paappanen
Keltaisten komentaja
Slnsoft


avatar
Jarkko
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 39
Ikä : 36
Sijainti : Savonlinna
Registration date : 12.10.2008

Näytä käyttäjän tiedot http://www.slnsoft.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  MikkoP lähetetty Ma Toukokuu 26, 2014 5:04 pm

MikkoP
MikkoP
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 91
Ikä : 27
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : AKS-74UM, AK-74M
Registration date : 05.04.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Matias.M lähetetty Ma Toukokuu 26, 2014 6:53 pm

Part 2 putkahtaa ulos!

"Taistelu"vaunussa olisi kyllä tosiaankin kannattanut vain pysyä matalana Razz

https://www.youtube.com/watch?v=zdBtvO2L_LE&feature=youtu.be
avatar
Matias.M
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 55
Ikä : 21
Sijainti : Kontiolahti
Aseet ja varusteet : Cyma AKM , Dboys ak74u , Cyma p226 aep, KJW M9 GBB, yms roinaa
Registration date : 05.07.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Videopelistä

Viesti  Hyte88 lähetetty Ti Toukokuu 27, 2014 5:40 pm

Terve Smile. Tässä olisi videota pelistä teen toisen kun vaan ennätän mutta tässä olisi nyt kuitenkin tällainen video Smile. https://www.youtube.com/watch?v=yDHhyu7midI

t: Hyttinen (Syntinen)
Hyte88
Hyte88
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 8
Ikä : 30
Registration date : 19.05.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Tigra lähetetty Ke Toukokuu 28, 2014 11:20 am

Suuret kiitokset kaikille pelaajille, erikoisesti järjestäjille!
Oli tosi loistava peli! Kiitos!
Oman puolesta voin sanoa että oli tosi hyvä että pelissa osallistui tiimi Murmanskista.
Ja mä toivon että he paluu syksyyn peliin. Hänen puolesta taas kiitokset.
Ja alla on linkki valokuvaan pelistä.
https://plus.google.com/u/0/photos/105611793417897530897/albums/6017977690161917153
Tigra
Tigra
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 1
Ikä : 44
Sijainti : Kuopio
Registration date : 27.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  TopB lähetetty To Toukokuu 29, 2014 3:11 pm

Gekkoset kiittää ja kuittaa!
Pelit olivat jälleenkerran huikeaa tasoa! Kiitos kuuluu kaikille kanssapelanneille ja järjestäjille!

Pelialueen laajentaminen oli hyvä lisä! Battle Wagon oli jo kauhua herättävä ilmestys, vaikka en törmännytkään siihen kentällä, enkä kyytiinkään päässyt.

Mitä nyt äkkiseltään nousee mieleen(Paappanen), niin JJ:llä olisi hyvä olla radisti, joka olisi vaikka niillä kahdella toisella käyttökanavalla, toinen toisessa korvassa. Kommunikointi on asia, mikä on erittäin tärkeä pelissä menestymisen kannalta, mutta vaikea saavuttaa ilman yhteisiä etikettejä ja toimintatapoja. Radioliikenteestä voisi pitää lyhyen kertauskurssin vaikka oman joukkueen alkubriiffin aikana?

Sää oli tosiaan turhan lämpöinen, ja varmasti vaikutti osan pelaajista suorituskykyyn negatiivisesti. Itsekkin taisin kitata reilun 5litraa juotavaa. (:

Sitten jotkin teistä kanssapelaajista:
-Modettamista esiintyi jälleen kerran useampaan eri otteeseen.
-Raatoraiskausta myöskin tapahtui yllättävän paljon, vaikka raatoliinat oli varmasti näkyvillä.
-Kiitos kuitenkin teille, jotka oikeasti teitte jotain, ettekä vain pitäneet teekutsuja linjojen takana! (;

Minulta tulee youtubeen myös videota: https://www.youtube.com/watch?v=1U1Ho134PcY
Video uppaantuu noin 40minuutin päästä internettiin, sen näkee vasta sitten.

Kiitos vielä kerran kaikille huikeasta kokemuksesta!

Topi Remes,
AST Gekkoset, Pielavesi
TopB
TopB
Pretoriaanikyborgi
Pretoriaanikyborgi

Viestien lukumäärä : 3
Registration date : 01.10.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Outokummun palautetta

Viesti  Toni N lähetetty Ma Kesä 02, 2014 4:42 pm

Hiekkapalstan asukkaana olen ottanut vastuulleni seurata paikallisten mielipiteitä pelaamisesta ja pelialueesta.

Eräs asukas kävi kysymässä paikan päällä kaupungintalolla oliko kunta todellakin antanut luvan käyttää huuhkajan puoleista aluetta.
Kaupungintalolla vastattiin ettei ainakaan kukaan jolla olisi ollut valtuuksia, ollut antanut lupaa.
Pelinjärjestäjät kuitenkin väittivät minulle ja asukkaille että kunnalta oli lupa.
Huuhkajan uimalaituri, vaikka miltä näyttääkin vandalismin jäljiltä, on rakennusluvilla rakennettu ja julistettu julkiseksi uimarannaksi.

Kunnan virkamies totesi että jos airsoft-toiminta rajoittaa tai estää jokamiehen-oikeuden mukaista ulkoilua ja uima-alueen toimintaa ulkoilijan kannattaa soittaa poliisi paikalle.

Sama virkamies totesi myös että mahdollisen airsoft-tominnan loppumisen tapauksessa pitäisi löytyä nimettävä vastuuhenkilö joka itse poistaa, tai kustantaa kaikkien valkoisten myyntikalusteiden poistamisen alueelta.

Ehdotan että jatkossa pitäydymme vanhoissa tutuissa rajoissa ja maastoutamme mahdollisimman monta käytännön mukaista valkoista linnoitusta ja poistamme hyödyttömät valkoiset suojat ensin offgame-alueelle, ja siitä eteenpäin kaatopaikoille tai muuhun hyötykäyttöön.

Pitää muistaa että muut alueen käyttäjät sallivat meidän toimia alueella eikä toisinpäin.
Toni N
Toni N
Spartalaiskyborgi
Spartalaiskyborgi

Viestien lukumäärä : 392
Ikä : 25
Sijainti : Joensuu
Aseet ja varusteet : Kalasinko
Registration date : 22.11.2008

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: OPERATION OVERKILL 24.5.2014

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa